Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » JÓ ANGOLOSOK, le tudnátok ezt...

JÓ ANGOLOSOK, le tudnátok ezt nekem fordítani?

Figyelt kérdés

Ezt az oldalt kéne: [link]

Csak lényegében leírnátok, hogy mit mond? Én nem vagyok olyan jó angolos... Az egyes fordítók pedig egy kalap sz*rt sem érnek! :)

2013. jún. 4. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezt elolvasni sem éri meg. Ha valami értelmeset kértél volna, még le is fordítottam volna.
2013. jún. 4. 23:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de senki nem a véleményedet kérte, hanem a fordítás. Ez engem érdekel, az viszont lehet, hogy Téged nem. Sajnállak, hogy ilyen bunkónak neveltek... :(
2013. jún. 5. 11:09
 3/10 A kérdező kommentje:
Már bocs, de nem szeretem ha valakinek ilyen a modora. Én nem írtam bunkón a kérdést, és nem is sértettem vele meg senkit. Te viszont elég "érdekes" választ adtál...
2013. jún. 5. 11:15
 4/10 anonim válasza:
100%

naszóval. a Gossip énekesenője, Beth Ditto, nyilatkozik h manapság Lady Gaga zenéje inspirálja a fiatal generációt.

továbbá megjegyzi, hogy szerinte a mai 5 éveseknek Lady Gaga olyan, mint neki Michael Jackson, Cyndi Lauper vagy Madonna, amikor ő volt 5 éves.

aztán megemlíti, h véleménye szerint 20 év mlva az emberek olyanokat fognak mondani, hogy " Lady Gaga megváltoztatta az életem, vagy olyanokat, hogy Nicki Minaj megváltoztatta az életem.

Beth szerint, amit Lady Gaga képvisel nagyon érdekes.

tehát teljesen pozitív értelemben nyilatkozik róla, ikonikus személyiségnek állítja be.

a végén meg infok vannak a Gossip uj albumáról, a Joyful Noise-ról, ami május 14-én jelent meg!

nagyvonalakban ennyi!

remélem segítettem!:)

2013. jún. 9. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: nagyon köszönöm, kedves vagy! :)
2013. jún. 10. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:

nem bunkóságból írtam, de tényleg azt hittem, hogy valami normálisat kérsz. pl házi feladathoz, vagy egy értelmes értékrenddel bíró cikkhez, vagy valami..már ne is haragudj, de elkeserítő, hogy ilyenek érdekelnek manapság egy fiatalt, mint Lady Gaga, meg hasonlók. nem bántásból, de tényleg sajnálom. szétnevel titeket ez a hülye világ. vannak sokkal értelmesebb, szebb különlegesebb dolgok és emberek az életben. és ezt 21 éves fejjel mondom nem vén nyanyaként. annyira rossz nézni, hogy a sok birka eszi, amit a média töm a kis szájukba, és elfelejtik nekik (vagyis hát tudatosan) nem akarják nekik megmutatni az élet igazi értékeit, ami már ne is haragudj, de nem a celebeknél, meg a pletykálkodásnál kezdődik.

és ezt tényleg nem bántásból mondom, de elég rossz ezt nézni nap mint nap, hogy ilyen hülye, értékek nélküli, mindenki nagyonmenőakarlenni világban élünk.

2013. jún. 11. 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: értem. Igen, szeretem Lady Gaga-t már 2008 óta, a Gossipot pedig 3 hónapja, ezért volt számomra érdekes, hogy vajon mit gondol a Gossip énekesnője Gagáról. (Bár már nem annyira kedvelem Gagát, mint régebben, de ez nem lényeg.) Nos, teljes mértékben igazad van, sajnos ilyen világban élünk. Lebutítják az embereket, főleg a fiatalabbakat lehet a legjobban. Ez így van. Én nem hiszem, hogy beletartoznék a mostani fiatalok átlagos körébe, akik minden káros szenvedélyt kipróbálnak, és velük élnek, habár az igaz, hogy a zene iránt érdeklődöm. Szerintem mindegy, hogy ki milyen zenét kedvel, az viszont igaz, hogy Lady Gaga nem egy "komoly" személyiség, de több okból kedvelem. A lényeg, hogy nemcsak irántuk érdeklődöm, és nem a sztárokból áll az életem, sok már dolog is érdekel (mint például a fényképezés). Csak azért vezettem le ezt a kis eszmefuttatást, mert nem szeretném ha bárki szemébe is egy kis hülye gyerek lennék, aki elvakultan én a világban, és a sok hülye divatos dolognak él.
2013. jún. 12. 14:10
 8/10 A kérdező kommentje:
(...) sok más dolog*, (...) él a világban*
2013. jún. 12. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha már ilyenek érdekelnek, az angol nyelv, tudod hasznos.
2014. jún. 5. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Válaszoló, tudod, már lassan 10 éve tanulom és minden évben 5össel zárok, mégis itt tartok. Gyenge az oktatás, saját magamat meg külön órákkal nem képzem...
2015. jún. 18. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!