JÓ ANGOLOSOK, le tudnátok ezt nekem fordítani?
Ezt az oldalt kéne: [link]
Csak lényegében leírnátok, hogy mit mond? Én nem vagyok olyan jó angolos... Az egyes fordítók pedig egy kalap sz*rt sem érnek! :)
naszóval. a Gossip énekesenője, Beth Ditto, nyilatkozik h manapság Lady Gaga zenéje inspirálja a fiatal generációt.
továbbá megjegyzi, hogy szerinte a mai 5 éveseknek Lady Gaga olyan, mint neki Michael Jackson, Cyndi Lauper vagy Madonna, amikor ő volt 5 éves.
aztán megemlíti, h véleménye szerint 20 év mlva az emberek olyanokat fognak mondani, hogy " Lady Gaga megváltoztatta az életem, vagy olyanokat, hogy Nicki Minaj megváltoztatta az életem.
Beth szerint, amit Lady Gaga képvisel nagyon érdekes.
tehát teljesen pozitív értelemben nyilatkozik róla, ikonikus személyiségnek állítja be.
a végén meg infok vannak a Gossip uj albumáról, a Joyful Noise-ról, ami május 14-én jelent meg!
nagyvonalakban ennyi!
remélem segítettem!:)
nem bunkóságból írtam, de tényleg azt hittem, hogy valami normálisat kérsz. pl házi feladathoz, vagy egy értelmes értékrenddel bíró cikkhez, vagy valami..már ne is haragudj, de elkeserítő, hogy ilyenek érdekelnek manapság egy fiatalt, mint Lady Gaga, meg hasonlók. nem bántásból, de tényleg sajnálom. szétnevel titeket ez a hülye világ. vannak sokkal értelmesebb, szebb különlegesebb dolgok és emberek az életben. és ezt 21 éves fejjel mondom nem vén nyanyaként. annyira rossz nézni, hogy a sok birka eszi, amit a média töm a kis szájukba, és elfelejtik nekik (vagyis hát tudatosan) nem akarják nekik megmutatni az élet igazi értékeit, ami már ne is haragudj, de nem a celebeknél, meg a pletykálkodásnál kezdődik.
és ezt tényleg nem bántásból mondom, de elég rossz ezt nézni nap mint nap, hogy ilyen hülye, értékek nélküli, mindenki nagyonmenőakarlenni világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!