Sapnyolból van középfokú nyelvvizsgám, és török nyelvből perfekt vagyok. Hol tudok keresni tolmácsoló állást?
Figyelt kérdés
igazából egész Magyarország területén és Bécsbe érdekelne, tudtok segiteni?2013. márc. 10. 18:04
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire gondoltad komolyan a "tolmácsoló állást", de szerintem a középfokú nyelvvizsga ahhoz édes kevés (még a felsőfokú sem elég). Legalábbis ahol tolmácsot/fordítót keresnek, oda minimum ELTE tolmácsszak kell. Ezt csak onnan tudom, hogy amikor munkát kerestem anno, felmerült a fordítóiroda is mint lehetőség, és akkor szembesültem vele, hogy a két középfokú nyelvvizsgámmal gyakorlatilag kitörölhetem...
2/2 anonim válasza:
SZİA :)
Tessek ıdelınkelem neked az oldalt ıs ez egy nyelvıskola weblapja akık ha beszelsz törökül tudnak neked allast ajanlanı ılletve segıtenı a megtalalasaban..
Kiválóan beszélsz törökül mind szóban, mind írásban egyaránt?
Állást keresel és szívesen használnád napmintnap ezt az egyedi, keresett nyelvet?
Ezesetben engedd meg, hogy segítségedre legyünk, s megkönnyítsük a dolgod!
Magabiztos török nyelvtudással rendelkezőknek szívesen segítünk "eljutni" azokhoz a vállalatokhoz, akik ezen a nyelven beszélő embereket keresnek!
Ha felkeltettük érdeklődésed, hívd kollégáinkat az alábbi telefonszámon, vagy keress minket e-mailben!
06-1-887-23-48
info@soternyelviskola.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!