Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Spanyolul szeretnék középfokú...

Spanyolul szeretnék középfokú vizsgát úgy, hogy meg is tudjak szólalni, ne csak elviekben tudjam a nyelvet. Mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
Suliban tanítanak spanyolul de ez önmagában nem elég. Hogyan tudnék spanyol nyelvközösségbe bekerülni? Vagy olyan órákra menni ahol meg tudok tanulni spanyolul BESZÉLNI?
2013. márc. 10. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel suliban tanulsz, gondolom 18 év alatti vagy... Ha idősebb lennél, azt mondanám, hogy keress a környezetedben spanyol vagy vegyes dél-amerikai csoportokat, fiatalokat, akik rendszeresen tartanak összejöveteleket. Nekem dél-amerikai a volt férjem, rendszeresen összejártunk néhányukkal, szerveztek focimeccseket, stb...

Figyelni kell a rendezvényeket, pl. egyszer a Cervantes intézet is szervezett, ahol sokan megjelentek. Ott kéne haverkodni.

Amúgy budapesti vagy? Ha igen, van még egy ötletem, de azt csak privátban tudom elküldeni, mert konkrét személyről van szó, aki úgy tudom szervez családos összejöveteleket is.

2013. márc. 11. 02:51
 2/3 A kérdező kommentje:
az éven leszek 18 és budapesti lány vagyok. nemrég kezdtem a spanyolt és elég gyenge a tudásom. örülök hogy irtál :)
2013. márc. 11. 17:27
 3/3 anonim válasza:
Én személy szerint tudom ajánlani a busuu.com-ot, ott lehet rengeteg emberrel beszélni, illetve feladatok is vannak. nagyon jó, és szeretem. illetve az írásokat pl kölcsönösen az emebrek javítják egymásnak, úgyhogy ha pl angolul tudsz te angolt javíthatsz ha akarsz a te spanyolodat pedig mondjuk egy spanyol javítja majd, stb... sok siekrt ;)
2013. máj. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!