_.-Akv-._ kérdése:
A magyarokat miért hiszik sokszor oroszoknak?
Figyelt kérdés
Egy csomó magyar videónál láttam Youtubeon, hogy odaírják nagyon "okos" emberek azt hogy: "In Soviet Russia".
Miért? :D
2013. febr. 6. 18:20
1/6 anonim válasza:
Mert sok magyarnak igen szlávosak a vonásai.
Engem is ruszkinak néztek külföldön.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom van ez hogy, Oroszországban minden fordítva van, én azt nem értem, hogy ezt miért írják magyaroknak?
2013. febr. 6. 21:18
4/6 tarak válasza:
engem kulfoldon mindig orosznak neznek. de en oroszul is nezek ki
You look russian like hell>
5/6 Szonjus válasza:
Engem mindig, mindenhol ukránnak néznek, elvileg a szlávos arccsontom miatt + szőke vagyok és szürke a szemem... elég bosszantó, bár velem ez már az országban is megtörtént.. Szerintem azért, mert az orosz a legnagyobb szláv nemzet, a magyarok külsejét illetően, nincs elterjedt sztereotípia, a szlávok szőkék, kék szeműek stb., ha egy magyar így néz ki akkor a kívülálló könnyen orosznak hiszi, az északiak is szőkék, de a magyarok inkább szlávos vonásokkal rendelkeznek, ráadásul azt, hogy valaki Kelet/Közép-Európai elég könnyen azonosítani lehet.
6/6 anonim válasza:
holm (domb) = halom
gólub = galamb
páúk = pók
vnuk = unoka
kásá = kása
kápuszta = káposzta
léd = jég
vázá = váza
szrédá = szerda
csétvérk = csütörtök
kolbászá = kolbász
klétká = kalitka
stb.
ZÁROD az ajtót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!