Kata 2000 kérdése:
Remélem idejár. Szóval: Mi az Eunice név jelentése? Beleillene egy New Yorkban játszódó regénybe?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 19:47
1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt: És hogyan kell kiolvasni?
2013. jan. 31. 19:51
2/7 anonim válasza:
hogy akarsz Amerikáról regényt írni, ha angolul sem tudsz?
3/7 A kérdező kommentje:
Jó, abban én is tisztában vagyok, hogy ez nem amerikai név, de a kérdésre még mindig nincs rendes válasz!!!
2013. jan. 31. 19:56
4/7 anonim válasza:
EUNICE: Latin form of Greek Eunike, meaning "good victory." In the New Testament bible, this is the name of Timothy's mother. -- azaz a görög Euniké latinos formája, jelentése "jó győzelem"
kiejtése kb.: junisz
És amilyen nevek Amerikában vannak, miért ne illene bele?
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon beleillene az Eunice. Viszont sajnos sokan nem tudják, hogy mit jelent. Van egy ismerősöm, ő is épp most ír egy trilógiát egy óceánjáróról bermudai környezetben.
Különben valami fantazy lenne?
PS: Van egy kép, ami nagyon megtetszett. A majmok bolygólyán fekszik a Szabaságszobor. Ő az egyetlen mementó, ami maradt ebből a nagy almából.
6/7 anonim válasza:
Van egy ötletem ezzel kapcsolatban: Beleilene.
Szerintem jól hangzik, olyajmi mint a Lohengrin vagy a Loreal.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, fantasy lesz :D
2013. febr. 1. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!