Németországban mennyien beszélnek cigányul? Hol élnek? Mennyien vannak?
Cigányul legfeljebb a cigányok beszélnek - de itt cinti-nek nevezik magukat.
De ök is kevesen vannak, és akik ebbe a csoportba tartoznak, azok is teljesen rendes emberek, semmi olyasmi nem jellemzö rájuk, mint sokakra MO-on.
Én itt élek 25 éve, eddig KETTÖ cigánnyal találkoztam, de ök is MO-ról jöttek és házról házra jártak koldulni.
Nem hiszem hogy azok a cigányok olyanok mint az itteniek.
Régen az ír utazókat akik bűnözők voltak azt nevezték cigánynak , mivel amerre jártak csak loptak meg bűnöztek és az angolok elnevezték őket gypsynek.
Nem integrálódtak és nem rendes emberek, a cigány itt is (kint élek) a tolvaj, semmirekellő szinonímája.
Viszont a 70.000 a 86 milliós népességhez képest nincs 1% sem, így fel sem tűnik, hogy léteznek.
Németország cigányai a törökök...összesen közel 6 millió török él az országban (beleszámolva azokat, akik német állampolgárok, de a szüleik törökök.
Mindig más a hibás. Ez Magyarországon a leggyakoribb gondolat.
Valóban elutasítóak sokan a cigányokkal szemben nálunk, de a cigányok ne csak másoktól várják az első lépést szerintem, hanem kezdjenek úgy viselkedni másokkal szemben, ahogy szeretnék, hogy a cigányokkal bánjanak mások.
Ezért nem elutasítóak nálunk a horvátokkal, szerbekkel, svábokkal, szlovákokkal, kunokkal stb. szemben.
A kérdező kommentje:
Szóval a német cigányok képesek voltak integrálódni?És rendes emberré válni?
Te miről beszélsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!