Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Németországban beszélnek angolul?

Németországban beszélnek angolul?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nagyrészük igen.
2010. dec. 3. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Hogy beszélnek-e? Rengetegen. Oly annyira, hogy a Német Nyelvi Alap kampányt indított az angol nyelv németországi túlterjedése ellen.
2010. dec. 3. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Még nem találkoztam olyan némettel, aki nem beszél.
2010. dec. 4. 03:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszélnek, bár nem kell ezt eltúlozni, nem beszélnek túl jól. Ha kint dolgozol, akkor németül kell tudnod, hatalmas előny ahhoz képest, mintha csak angolul tudnál.

Ha csak turista vagy, akkor elég vicces, hogy ha rájönnek, hogy tudsz angolul, akkor csak angolul hajlandók beszélni, mert fitogtatják az angoltudásukat. Turistaként én szinte csak öregekkel tudtam odakint németül beszélgetni.

2010. dec. 4. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha turistaként mész ki, tényleg nem nehéz elboldogulni, mert mindenki beszél angolul. Nem úgy, mint sok helyen, pl. Magyaro., Spanyolo., Olaszo., Potugália....
2010. dec. 6. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:

beszélik?

imádják az angol nyelvet:)

2010. dec. 10. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
az emberek 95%-a igen
2011. okt. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!