Egyesek miért pontozzák le a helyes válaszokat?
Kezd elegem lenni, hogy segítek fordítani vagy kijavítani, amit más helytelenül válaszol meg és erre lepontoznak.
A nyelvtanilag vagy stilisztikailag hibás válaszokat felpontozzák, engem meg le. Ennek mi értelme van?
Le kell szarni... nem törődni vele. Aki tudja, hogy helyes válasz, az úgyis annak fogja fel. Akinek meg tök más véleménye, úgyis le fogja pontozni.
Most nem mindegy hány százalékos vagy? :D
/Le ne pontozd.. :P /
a százalékom régóta eléggé stabil és nem is érdekel különösebben :)
csak ilyenkor az, aki bizonytalan, vagy aki kérdez, nyilván nem a helyes fordítást fogja alkalmazni, ennek köszönhetően terjednek a helytelen megfogalmazások.
Nagyon egyetértek a kérdezővel. Én is nem egyszer rágom a körmöm, visszanéz-e még a kérdező a köszönöm után (már amikor van:), mert a felpontozott válasz rossz...
Ez a fajta "értékelési rend" nagyon nagy hátránya ennek az oldalnak (ahogy a névtelenséget is annak tartom - bocs a kérdezőtől és minden névtelen válaszolótól:).
De hát ez van. Ha tudok, segítek, és sajnálom azokat, akik bedőltek egy-egy felpontozott rossz megoldásnak.
üdv
:)
4-es
ezt sajnos tudom. csak vannak olyan területek, ahol nem szimpátia kérdése, hogy egy szónak mi a névelője vagy milyen a helyes szórend, megfogalmazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!