Valóban "imádják" a magyarokat a finnek?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést válaszként itt olvastam valakinek a válaszaként egy másik kérdésnél.
Ez szerintetek is így van?
Gondolok arra, hogy ha például kimegyek Finnországba tanulni vagy dolgozni, a finnek valóban barátságosabban állnak hozzám, mint ha más európai nemzet fia lennék?
Én speciel így érzek a finek iránt, pedig még csak egyszer kerültem velük egy 5 percre kontaktusba: van bennem valami külön, megmagyarázhatatlan szimpátia irántuk.
Természetesen azoktól várok választ, akik Finnországban élnek vagy jártak, egy szóval voltak is már ez ügyben tapasztalataik.
2013. jan. 10. 21:56
11/13 anonim válasza:
A finnekkel való genetikai rokonságot a hülyék hirdetik, akiknek nem hatol el a tudatukig, hogy az egy dolog, hogy a nyelvek rokonok.
12/13 anonim válasza:
10-es, ennek szerintem fuss neki még egyszer...
13/13 mustafa33 válasza:
Bírom, mikor a kérdező néhány neki nem megfelelő válasz után bőven kifejti a tutit. m már csak tudja. De akkor minek kérdezi ☺ ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!