Mmano88 kérdése:
Angolul hogy mondják hogy gyerünk-gyerünk? Kint élek most külföldön és valami 'snap-snap'-ot szoktam érteni, de nem tudom pontosan hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 22:24
1/4 anonim válasza:
Heló!
A snap-ot akkor szokták mondani - legalábbis a legtöbbször -, ha valami egyforma. Mondjuk ugyan olyan cipőd van mint a havarodnak, meglátod és azt mondod: "Snap"
A gyerünkre meg azt szokták, hogy Go, vagy Come on, esetleg move. A snap snap ot én még így nem hallottam...
2/4 anonim válasza:
A "gyerünkre" azt mondják leginkább,hogy C'mon,Let's go,Hurry up!,Quickly
A snap-et én sem hallottam még így.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy come on, go stb.
Ez a pattogj az tényleg az lenne? És így kell leírni, hogy 'snap-snap'? Mert a leírása az nem biztos hogy így van, csak így hangzik...
2012. dec. 6. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!