Van valami más kifejezés arra hogy "BEST OF"? (lent)
Sziasztok!
Facebook-on szeretnék csinálni egy 2011-12-t képekben összefoglaló mappát, de túl sok helyen láttam már olyat hogy "Best of 2009" stb.
Van erre valami más angol kifejezés?
Jöhetnek tippek hogy milyen értelmes címet adhatnék neki :)
Köszönöm!
Sokkold a többieket, írd magyarul!
Mit szólsz ehhez?
Legjobb képek 2011-12
Ez se forul elő tömegesen:
Лучший из 2011-12
the most terrific moments of 2012
top-notch shots of 2012
Gondolom, nem vagy angol, ha magyarul írsz ki kérdést. Én is javaslom jól bevált anyanyelved használatát az önkifejezésre.
válogatás 2011-12
2011-12 legjobbjai
a kérdés világos volt, nem?
angol kifejezés kell neki, erre miért 8-ból 5 javasolja hogy írja magyarul?
Én azon szoktam röhögni, hogy milyen menő ez a best of, és ki sem tudják mondani. "Beszt of"-nak ejtik, de az leírva best off lenne. A kiejtés itt britesen "beszt ov", vagy amerikaiasan "beszt av", "beszt aav" (hosszú a-val), "beszt áv". Játszhatna a "beszt öv" is, de a magyar kiejtés miatt jobbak az előbbiek. Végül is mindegy, de a végén kiejtésben nem f, hanem v van.
Másik kedvencem az of-ra a "kól of gyuti" (=call off dyootey) a kholöv djúti helyett (esetleg amerikaiasan khaalöv dúdi, ami kicsit furcsa lehet elsőre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!