Valaki legyen szíves lefordítani ezt az angol üzenetet (? )
Youtube-on írtak nekem egy levelet, én csak 2 hónapja tanulok angolt, semmit sem értek belőle:
Нiуa,
Nice work! I just finished ԝаtϲhinɡ оne οf уοur videos аnd have to admіt I was рretty impressed.
Ӏ ϲаnʽt believe that your vidеo isn't gettinɡ more views, Ӏ mean ϲome οn ρeоple!
Нonestly, уou have some of tһе best videos on ΥοuTuƅе. Сanʼt ƅеlіеve more pеoрle havenʽt found them.
Тhank уou so much for mаkinɡ something I actuallу enjοyed, іtˈs so hard to fіnd that οn ΥоuТuƅе.
I havе to sаy that уоur videos аre reallу some of the best Іʽvе seen оn YouTube. So many оf thе vіdеоs on thеre аre such crap, аnd sο mаny people watcһ thеm. І just don't understand іt.
A frіеnd оf mine also usеd to have а һard time ɡettіng views tо mу videоs and then he found
BECOMEVIRAL. c о m
Hоw it ԝοrks is tһat tһey send a ton of views tо your videos. Тһe views really hеlр your video get into thе YοuΤubе sеarch еngіne ԝһicһ then gets your vіdeо even more eхροsure and vieԝs.
nos ez egy spam, ami azt a látszatot kelti, hogy személyesen neked íródott
nagy vonalakban:
tetszett az egyik videód
hogy lehet az, hogy csak ilyen kevesen látták
a Youtube legjobb videói közt van a videód (haha)
nyalizik hogy mennyire tetszett neki
rengeteg gagyi videó van, de a te videód kiemelkedik a sok szarból
az egyik haverjának szintén gondja volt azzal, hogy csak kevesen nézték a videóit
aztán ajánl neked egy weboldalt amivel növelheted a nézettséget
aztán ecseteli az előnyeit, több megtekintés, stb.
összegezve: ez egy gagyi spam, ami nem neked íródott személy szerint
"Szép munka! Most fejeztem be az egyik videód nézését és be kell vallanom le voltam nyűgözve.
Nem tudom elhinni, hogy a videóidnak nincs nagyobb nézettsége, úgy értem gyerünk emberek!
Őszintén neked vannak az egyik legjobb videóid a Youtubeon. Nem tudom elhinni, hogy több ember nem találta meg őket.
Köszönöm, hogy csináltál valamit, akit valóban élveztem, nem könnyű ilyeneket találni a Youtubeon.
Meg kell mondanom, a videóid tényleg az egyik legjobbak a Youtubeon. Olyan sok videó ott (Youtubeon) egy nagy sz@r és mégis sok ember nézi őket. Nem tudom megérteni.
Egy barátomnak szintén nehézséget okozott nézettséget szereznie a videóihoz, aztán megtalálta a BECOMEVIRAL.com-ot
Ez úgy működik, hogy küldenek egy csomó nézettséget a videódhoz. Ezek a nézettségek segítenek előrehozni a videódat a Youtube keresőmotorjába, és így a videót még több nézettséget szerezhet."
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!