Szerintetek melyik a legszebb és lecsúnyább újlatin nyelv?
Figyelt kérdés
Nekem a spanyol a legszebb, a legcsúnyább pedig a francia.2012. okt. 29. 11:59
1/6 anonim válasza:
Pont ugyanígy voltam mint te, viszont amikor kimentem Párizsba egyszerűen megszerettem a franciát:)) Most nagyon tetszik
2/6 anonim válasza:
Legszebb: olasz
Legcsúnyább: román
Talán kicsit nálam ezt befolyásolja a nép is maga.
3/6 anonim válasza:
Én a románt szeretem a legjobban és a portugált a legkevésbé :)
4/6 anonim válasza:
Legszebb a spanyol egyértelműen, utána az olasz. A legcsúnyábbnak a franciát tartom. A kiejtése olyan messze áll a latintól, mint Makó Jeruzsálemtől. A többi újlatin nyelvet nem igazán ismerem, szóval ezekről nem tudok nyilatkozni.
5/6 anonim válasza:
A legszebb hangzású a román nyelv, a legfurcsább, számomra legidegenebb és zavaróbb a francia.
6/6 anonim válasza:
Nálam a legszebb holtversenyben az olasz és a spanyol, a legcsúnyább a portugál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!