Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mennyi idő alatt lehet megtanu...

Mennyi idő alatt lehet megtanulni Franciául, hogy munkát tudjak vállalni? Egy év elég? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2012. okt. 28. 16:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kedves előző hozzászóló!

Az a bibi,hogy magyarul sem tudsz elég jól,és nem az ékezeteket hiányolom.

A véleményed köszönöm,de Te,nem élsz Fro-ban,ebben biztos vagyok.És ilyen mentalitással meg se próbáld(gyanítom,próbáltad,és beégtél,aztán hazakullogtál,és most a Franciák a szarok mi??!

:DDDDDD

2012. nov. 3. 15:39
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Hat kosszepen, segiteni probaltam de jonagy vadparaszt vagy... mobilrol irok es valoban 2 eve vagyok kint.

Csak annyit mondtam hogy tapasztalat nelkul nincs eselyed.

Nem kullogok haza, emelt fovel megyek :) hisz megtanultam a nyelvet.

Probald csak ki de en figyelmeztettelek

2012. nov. 4. 11:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Zöld kezet adtam,mert volt gyerekszobám.

A mobilon is van ékezet.

Emelt fővel?Ide?

Meg is érdemled!

Köszönöm a választ,még ha hazug is.

Kellemes költözést!

:DDDDD

2012. nov. 4. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:

Te beteg vagy :D

abszolut logikus h anonim oldalon hazudok. Meg nem tudom melyik resze nem volt hiheto.

2012. nov. 6. 10:33
 15/16 anonim válasza:
Tudod, nekem erre egy vezetőképzőben azt a bölcsességet mondták, hogyha felajánlanak neked egy havi 3 millió ft-os állást, és van fél éved, hogy ezért japánul megtanulj a fél év alatt, hogy csinálhasd, meg fogsz tanulni japánul! Tehát a kulcsa a motiváció a dolognak! :)
2013. máj. 4. 12:51
 16/16 anonim válasza:
Ahoz hogy munkát vállalj beszélned kell, az hogy még írni nemtudsz az nem sorsdöntő én lassan 3 éve jöttem ki a Légióba... másfél év szolgálat után 2térdműtétem volt. a nyugdíjam 200euro.:D egyáltalán nem sok. És ha akarsz , könnyen találsz munkát, sok papírt kell kitölteni, de olyan lehetőség van ,hogy francia iskolába jársz és havi 600eurot kapsz azért hogy tanulok... utánapedig ..felkeresel közvetitöi irodát és havi 1200-1300 alá nem megy a fizud.
2013. júl. 20. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!