Mennyi idő alatt lehet megtanulni az eszperantót egy középfokú nyelvvizsgára? Nehéz volt a vizsga? Mik a tapasztalatok? Hogy lehet a leghamarabb elsajátítani ezt a sokak által könnyűnek titulált nyelvet?
Mennyi idő alatt lehet megtanulni az eszperantót egy középfokú nyelvvizsgára? - Nekem 3 hónap alatt sikerült, bár már szinte semmire sem emlékszem:D
Nehéz volt a vizsga? - Nem, bár szóbelin magamról kellett beszélni, ennél csak nehezebbeket húzhattam volna
Hogy lehet a leghamarabb elsajátítani ezt a sokak által könnyűnek titulált nyelvet?- Kinyitottam a könyvet és tanultam:D A Szilvási könyvből készültem, minden benne volt
Sziasztok!
Júniusban készülök középfokú nyelvvizsgára. Engem is érdekelnek a tételek. Írd meg légyszíves hogy juthatnék hozzá!
Köszi!
Sziasztok!
Engem is érdekelnének a kidolgozott tételek, leírnátok, hogyan juthatnék hozzá!
köszi
Sziasztok!
Én októberben szeretnék szóbelizni középfokon, sajnos a laboron elbuktam júniusban, ha valakinek vannak kidolgozott tételei, és elküldené, azt megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!