Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Fleurs du Mal-jelent ez vmit?

Fleurs du Mal-jelent ez vmit?

Figyelt kérdés

2012. okt. 26. 22:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Romlás virágai-Baudelaire. Keress utána neten, hogy mi is ez.
2012. okt. 26. 22:51
 2/10 A kérdező kommentje:
egy pályázatban fel kell használnom mint klubnév,nincs irodalmi háttere
2012. okt. 26. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor értelmezd, amit az első írt talán.

Azt jelenti, hogy a romlás virágai.

fleurs = virágok

mal = rossz (jelen esetben romlás - irodalmi fordítás)

de = -nak, -nek

Magyarul nem egy olyan klub neve, ahova az ember kakaót inni jár.

2012. okt. 26. 23:27
 4/10 A kérdező kommentje:

igen,tisztában vagyok vele:D

egy klubban történő látogatásról kell írni,történhet benne akármi

2012. okt. 27. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát akkor történjen benne AKÁRMI :D Kinézetre is már nem egy olcsó lebujnak néz ki, én valami elites helynek írnám le, ahol aztán mennek a témázások.

Bent modern tuctuc zene dübörög, a riba...libák dolcsegábbáná meg guccsi rongyokban rázzák magukat a pénzes formáknak, a bárpult mögött kigyúrt pasi meg egy formás csaj keveri az italokat, drága koktélokat. Egy lépcső a VIP szekcióba vezet fel, van fent egy külön nagy terem, hátul meg "exklúzív szobák".

A bejáratoknál öltönyös szekusok feszülnek, nem egy olcsó kölni szaglik rajtuk, alaposan megnézik, ki elég jó ide.

Bent a vécében csak meleg víz folyik, itt a hideg vízért is fizetni kell, de a mosdó is elég luxus beütésű, egyik fülkében egy csaj tolja be épp az esti kokó csíkját, aztán visszatántorog megtalálni az aznapi "szponzorát", egy másik kabinban méregdrága pezsgő indul épp búvártúrára...

Na valami ilyet képzelnék el.

2012. okt. 27. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Legyen egy swingerklub. Viccen kívül, bár nem tudom, hogy hova kell írnod, lehet ez már túlzottan rezgeti a lécet. Vagy egy melegbár, egy szuper film jutott az eszembe (pont francia), aminek az elején, mintegy pokolba leszállnak a melegbárba, nagyon komoly az ábrázolása. Na jó, leálltam, valószínűleg az én ötleteim túl betegek, de a romlásról nekem ez jut eszembe.
2012. okt. 27. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:

a swingerklub egész jól hangzik,és köszönöm a leírást a klubról is,ha nem említed,lehet kifelejtem a luxust:o

3-5oldalasnak kell lennie,ha elkészül,és úgy vélem,h jó lett,esetleg bemásolhatom

2012. okt. 28. 11:27
 8/10 A kérdező kommentje:

annyit kell tudni,h ez egy olyan világban játszódik,ahol alakváltók,és vámpírok vannak(nah nem olyan twilight féle)

tele erőszakkal,gyilkosságokkal,stbstb:D

2012. okt. 28. 11:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Másold be ha elkészül!
2012. okt. 28. 14:58
 10/10 atlas válasza:
Sarah Brightman-ak is van egy ilyen cimü dala
2012. nov. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!