Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondom angolul, hogy:...

Hogy mondom angolul, hogy: Kell majd vmit csinálnom?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

I have to do something then

vagy I will need to do something

2009. okt. 2. 19:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Kérdésben pedig; Do I have to do something then?

Will I need to do something?

Ezek így helyesen vannak?

2009. okt. 2. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
van még az ought to do something, az is utal a jövőre, ha teszel mellé időhatározót, akár csak annyit hogy then, vagy after.
2009. okt. 2. 20:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Most egy szöveget fordítok és még lehet hogy írok ide a kommentbe kérdéseket és nagyon rendes, aki azokra is válaszol. Mit jelent az, hogy ensuite? Nem találom se a rendes szótárban, se neten.
2009. okt. 2. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
az ensuite olyan hálószoba, amihez tartozik külön fürdő is. nem tudom, van-e egyáltalán magyar szó rá.
2009. okt. 2. 20:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Previous au pairs have stayed a long time with this family.

Ez a mondat helytelen, nem? Már nincsenek velük, tehát nem have stayed, hanem simán stayed kellene, vagy for a long time, de akkor még ott lennének. Ugyi?

2009. okt. 2. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:
De a previous miatt a for a long time is helytelen...
2009. okt. 2. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Previous au pairs stayed a long time with this family. / A korábbi au pairek sokáig maradtak ennél a családnál. (De már azok nem laknak ott)

Javítottam az angol mondatot.

2009. okt. 2. 21:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Jajaja, én is így gondoltam, csak tök rossz, mert sose bízom magamban, ha hibát találok. Köszi
2009. okt. 2. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:

I got lost one time in love with a girl....

Arra vesztegettem az időmet, hogy szerelmes legyek egy lányba ??? Mért one, mért nem my?

2009. okt. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!