Ti örültök annak, hogy az angol a világnyelv?
Nem örülök, mert a csapból is ez folyik, ezért ez a nyelv teljesen elvesztette eredetiségét és egyediségét. Mindemellett Amerika az egész világot uralni akarja ennek köszönhetően.
Annyiból jó, hogy viszonylag egyszerű nyelvnek tartják. Nekem is van belőle nyelvvizsgám és tudásom, de utólag belegondolva azért nem tudom, hogy bírtam a csomó igeidőt megtanulni.
Csak mert ELVILEG könnyen megtanulható.. De ezt leszámítva lassan annyira fennhéjázó módon avatkoznak bele mindenbe, hogy nem sokáig akarnak emberek angolt tanulni, sőt, teljesen fölösleges is lesz mert mindenki tud.. Munkalehetőség gyanánt se lehet már nagyon kikeveredni CSAK angol nyelvtudással.. :D
Amúgy egy ideje nem az angol, hanem a francia a világnyelv.. Nézz/nézzetek utána.
"A francia világnyelv..." - nem. Az összes tudomány, az üzleti élet, a nemzetközi kommunikáció, az Internet 95%-a és több helyen már az oktatás nyelve is az angol.
Angolul tudni olyan képesség, mint úszni, vezetni vagy főzni. Csak magát szivatja, aki elvből elutasítja. A politika ebben a kérdésben irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!