Tudnátok benne segíteni, le kéne fordítani? Nem vagyok jó angolból. Szerintetek ez 1 pereces?
One Directionról:
Úgy két éve tüntek fel a brit X-Factor műsorában - a vicces az, hogy nem együtt.Külön-külön indultak, de nem jutottak be.Nicole Scherzinger viszont azt javasolta, hogy a srácok alkossanak egy bandát, ezzel pedig megalakult a One Direction.Egészen a harmadik helyig jutottak.Az öt srác nagyot kaszált: azót már megjelent a lemezük is - Up All Night címmel - , és mindenki imádja őket.
Banda tagjai: Niall, Zayn, Harry,Louis, Liam
Legújabb számuk a "Live While We're Young"
About One Direction:
They appeared on X Factor roughly 2 years ago - funny thing is, they did not do so together. They applied individually but did not qualify for the next round. However, Nicole Scherzinger suggested that they form a band, and as such One Direction was born. They got as far as the third place. The five of them made a fortune out of it*: they even released an album with the title Up All Night - and everybody loves them (Jó tudni, hogy nem vagyok tagja mindenkinek...)
Members of the band: ...
Their newest hit: ...
*Ebben a nagyot kaszáltakban nem vagyok biztos mit jelent. Azt akartad mondani, hogy sokra vitték (én szémelyszerint ezt így nem mondanám, de hát ez semmit se jelent) vagy hogy sok pénzt kerestek (nálam ezt jelentené, ennek is fordítottam, de elég furcsán veszi ki magát - lehet csak én érzem így persze)?
Nicole Scherzinger-t nem ismerem, de gondolom te tudni fogod, hogy angolul hogy írják (mert ugye alapből fordítva, mint magyarul és most nem tudom, hogy csak hagytad az eredeti sorrendben vagy megcserélted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!