Szeretnék jó lenni angolból, hogyan?
Figyelt kérdés
most tanulok második éve angolt de, sajnos nem nagyon megy. peig tetszik a nyelv meg minden de, csak hármas vagyok belőle. a szavakat meg tudom tanulni de, a nyelvtan az már nem nagyon megy, és sajna a tanárom sem. jó, egyik oszt. társam nagyon jó angolos és még szerinte is rosszúl tanít a tanár. szeretnék jó lenni angolból es sikeresen letenni egy nyelvvizsgát. szerintetek, hogyan érthetném meg jobban a nyelv részt?2012. szept. 5. 15:45
1/6 anonim válasza:
Elsőnek írni tanulj meg magyarul. Na, most, hogy befejeztem a nyelvtannáciskodást:
Gyakorolj! Chatelj, beszélgess, nézz angol nyelvű filmeket, és keress a neten a nyelvtanra vonatkozó feladatokat.
Szerintem.
G.
2/6 anonim válasza:
Grammarnaziskodáson kívül is, valószínűleg könnyebb megérteni az angol nyelvtant ha a magyart is érted.
3/6 anonim válasza:
Valóban csak sokat kell gyakorolni, de ezt ne úgy értsd, hogy sok feladatot oldj meg hanem neten/ismerősökkel beszélni/írni kell angolul sokat és a szokásos filmnézés/sorozat nézés is segít bár az lassú, de legalább úgy tanulsz meg benne szavakat, hogy tudod kötni valamihez :x
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
1. válaszoló- mi volt a gond az hogy, kihagytam 1-2 betűt a kérdésben? az már azt jelenti, hogy nem tudok írni és mondatokat összerakni?
2012. szept. 6. 17:37
5/6 anonim válasza:
Köszönöm nagy K. Meg a többi mondatkezdés is.
Az első mondatodban a vessző rossz helyen van.
A többi jó. Ezt kér sorodból néztem, a kérdésedben több van. (kihagyások, vesszők, rosszÚl)
G.
6/6 A kérdező kommentje:
nagybetűt sajnos nem tudok írni,mert nem számítógépen vagyok. azt meg nézd el,hogy néha nem jól teszem ki a vesszőket.
2012. szept. 7. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!