Milyen angol történelmi szavak vannak?
...ami:
-6 betű és A val kezdődik
-6 betű és T vel kezdődik
-6 betű és I vel kezdődik
-7 betű és I a második betűje
tigi5, szuper amit belinkeltél, de úgy látom, ebben itt inkább csak tulajdonnevek vannak. Ha köznevet akarsz, akkor neked kell gondolnod egy szóra, beírod a boxba, és hoz rá példákat szövegkörnyezetben...
Gondolom a kérdező ilyesmit szeretne pl:
T: throne, I: invent, A: avenge: 7 betű 2.I: migrate
Allies Angles Armada
Treaty
Invade
History Pilgrim
I: impact, ignore, (impale), (impede), import, impose, incest, (incite), income, inland, insult, invade, invent, invest, invoke
végigfutottam gyorsan az i-vel kezdődő 6-betűsöket, ezek mind kapcsolatosak törivel (zárójelbe azokat tettem, amikben nem vagyok biztos, hogy benne voltak a gimis angol nyelvű törikönyveimben... ami nincs zárójelben, az tuti bennük volt!)
utolsó, attól hogy egy történelemkönyvben benne van attól még nem lesz az ignore, impact, import, insult stb. történelmi szó.
Szerintem.
ehen, tényleg elég sok a név - fel sem tűnt
de az is tény, hogy ötletelgethetünk mi itt a kérdező segítsége nélkül, de minek - nem is tudjuk pl. hogy nevek lehetnek-e - a töribe sok minden belefér, és mi az, ami kifejezetten történelmi fogalom?
- mondj történelmi szót A-val és 6 betű
kösz - töris vagyok, de lehet, hogy még magyarul is belebuknék, az angol törikönyveim meg ki tudja hol vannak a lakásban...
Angkor, Attila, Ashoka (tudom, neveke), armour, attack, abacus, Indian, turret, temple...
értem - akkor én átadom a stafétabotot, mert ez így túl általános, túl megfoghatatlan -- látnom kellene a dolgot, hogy segíteni tudjak
sok sikert hozzá, bármi is ez
üdv
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!