Miért használják az angolban igék előtt a "have"-et? Példa lent!
Figyelt kérdés
Többször láttam olyat, hogy például "I haven't picked". Miért nem azt írják, hogy "I didn't pick"?
Valaki magyarázza el könyörgöm mert nem jövök rá!!! :D
2012. aug. 19. 12:46
11/15 zokniszörny válasza:
Hát én ezt 10 éve tanultam, srácok, szóval bocsi, ha az elnevezésekben nem vagyok már teljesen otthon. :D De köszönöm a kijavításokat.
DE azt mindenkinek mondanám, hogy a present perfect múltat is jelent! Lássátok példának okáért: "I have been to Paris 2 times." Kétszer voltam Párizsban, ez mindkét nyelven múltat jelöl! Szóval óvatosan a kis galád nyelvtannal. ;)
12/15 anonim válasza:
9. kommentelő, Neked is sok sikert!! (: te hol vizsgázol?:D
17/L
13/15 anonim válasza:
Békéscsabán, az Evangélikus gimiben. (: És Te? :)
14/15 anonim válasza:
Pest megyei vagyok, de én is ugyanott (mert a barátom a környékben lakik)..!! BME típusú nyelvvizsga lesz.
Kicsi a világ:D
15/15 anonim válasza:
Ne úgy próbálj angolul tanulni, hogy nézel valami angol mondatot, és próbálsz "rájönni", aztán pedig feljössz megkérdezni a gyakorira. A megoldás: nyelvtankönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!