Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szerintetek a japán vagy az...

Szerintetek a japán vagy az izlandi nyelv a szebb? Melyiket éri meg jobban tanulni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy tök különböző a kettő,ésaz izlandit nem igazán éri meg tanulni de én eléggé beleszerelmesedtem ebbe a nyelvbe és az országba is ,a japán pedig régi nagy kedvencem:)
2012. júl. 8. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő érdekes lehet, engem a japán vonz igazán. Szerintem mind2őt megéri, szóval esetleg kezd azzal, amelyiket jobban szeretnéd, aztán belevághatsz a 2-ba is. :D
2012. júl. 8. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt éri meg tanulni, amelyiket szereted! Ne tanulj csak azért semmit, mert hasznot hozna, úgy nem fog menni, kell, hogy érdekeljen :) Személy szerint nekem az izlandi tetszik, a japán sosem érdekelt, de mióta ekkora divat lett, kicsit a hideg ráz tőle (vagyis inkább a jelenségtől). De ne mások véleménye alapján dönts, csakis a szívedre hallgass :)
2012. júl. 8. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogyan az előző válaszoló is írta, azt válaszd, amelyik jobban érdekel. Engem mindkettő érdekel és mindkettőbe bele is vágtam, de a japán nagyságrendekkel nehezebb az izlandinál, azt hozzá kell tenni.
2012. júl. 8. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a szépséget nézzük akkor az izlandi a befutó nálam. Nagyon tetszik a nyelv, az ország, az emberek. Tanultam is egy kicsit, de aztán a lustaság erősebb volt nálam.

A japán szerintem nem szép, de érdekesebb, mint az izlandi. Mármint- egy teljesen más szerkezetű nyelv, mint az indoeurópai nyelvek, és ez érdekes. (De az ázsiai nyelvek közül a koreai, thai és tagalog sokkal szebbek szerintem, mint a japán).

Vágj bele mindkettőbe, megéri :)

2012. júl. 9. 11:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Izland 3-400.000 lakos. Mindenki beszel angolul. Izlandi szebb, japn hasznosabb. Izlandi konnyebb, japan nehez. Inkabb izlandi, mint befejezetlen japan. Izland talan eu tag lesz, mielott szetesne az eu. (vizum es munkavallalas szempontjai)
2012. júl. 9. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!