Szerintetek a lengyel vagy az orosz nyelv szebb?
Figyelt kérdés
Nekem a lengyel jobban tetszik... :D2010. szept. 2. 19:41
2/9 anonim válasza:
Nem akarom bantani a tesokat, de a lengyel szerintem csunya nyelv. Az oroszt viszont szeretem.
3/9 anonim válasza:
Zsebemzsebsekisjancsielmentpestre....
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem szép a lengyel de az orosz nekem annyira ronda hogy az nem igaz. Nem is tudom olyan gonosz hegyi ember nyelv :D persze ezzel nem akarom bántani azokat akiknek tetszik, mert sokat például a németet tartják ocsmánynak nekem meg az tetszik.
Szerintem a lengyel jobb.
6/9 anonim válasza:
nekem mindkét nyelv tetszik, imádok nyelveket tanulni :D
7/9 anonim válasza:
A lengyel nyelvnek a hangzása nagyon tetszik.Az orosz nyelvnek pedig az írása izgalmas a cirill betűk miatt.
8/9 anonim válasza:
Nekem mindkettő nyelv bejön... de talán az orosz egy fokkal szebb! :)
9/9 anonim válasza:
Én nem akarom elitélni az oroszokat, mert még sosem jártam ott, de valamiért nekem soha nem voltak túl szimpatikusak...a nyelvük sem tetszett valamiért:// A lengyel nekem jobban tetszik, de az angol, német számomra kedvesebb! (Nem csak a nyelv miatt, vannak német rokonaim:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!