Mennyi idő megtanulni németül?
Figyelt kérdés
Tanárom van, második anyanyelve szóval igen jó, teljes egészében itthon vagyok, akár napi 8órát is rá tudok szánni... kb. mennyi idő lehet egy társalgási szintet elsajátítani németből?2012. júl. 1. 15:19
1/4 anonim válasza:
Az idő látom megvan hozzá, azért azon is múlik, hogy mennyire van hozzá érzéked. Mindenképp több hónapba fog telni, de én azt mondom, hogy valószínű kell legalább 1 év.
2/4 anonim válasza:
Nem fogsz napi 8 órát kibírni. Társalgási szint is lehet egyszerű és nehéz. Az egyszerű társalgási szintet szerintem el lehet érni 1-2 éven belül. Számolj rá, hogy az agyad nem egy winchester.
3/4 A kérdező kommentje:
jelenleg napi 50 szóval, ANKI féle ismétlésekkel haladok, és szövegeket fordítgatok szótár alapján... ha megyek az utcán, mindenről keresem a német kifejezési módot... csak a nyelvtannal lennék barátságban...
2012. júl. 1. 15:41
4/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem angolból bőven társalgási szinten vagyok.
2012. júl. 1. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!