Ezt valaki letudná fordítani nekem?
Figyelt kérdés
spanyol szöveg, de a google elég értelmetlenül fordítja le
SusanaLoveYouSmile Yo he visto ya esta peli y no me ha gustado mucho, la otra es mucho mejor, se supone que Babi y Hache deberían volver, porque al final hache seguira amando a Babi y al final ella se va a casar con alguien que en realidad ni quiere...
2012. jún. 26. 11:03
2/5 A kérdező kommentje:
jaj könyörgöm, kit érdekel h rosszul írtam, siettem, mivel fontos lenne a szöveg, nem tudom miért kell bele kötni..
2012. jún. 26. 11:14
3/5 anonim válasza:
SusanaLoveYouSmile Láttam ezt a filmet de nem annyira tetszett, a másik jobb volt, arról szólt, hogy Babi és Hache újra összejöhetnek, mert a végén Hache még mindig szereti Babit, aki végén hazamegy valakivel, akivel igazából nem is akar...
4/5 anonim válasza:
Remélem te megérted, gondolom valami romantikus film lehet...
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, én értem, mert filmről szól
2012. jún. 27. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!