Szerdán vizsgázom vendéglátásból német nyelven és el vagyok keseredve. Étlap fordításban kérhetném valaki szíves segítségét?
Először vannak a hideg előételek:
KALTE VORSPEISEN
Gemischte Käseplatte mit Butter und Brot
Gemischte Aufschnittplatte mit Butter, Brot und gefüllten Tomaten
Kalte Gänseleber im eigenen Fett mit französischem Salat
Kalter Zander mit Tartarsoße
Schwedischer Champignonsalat
Kasinoei mit französischem Salat
Ilyesmire gondoltál?
A hideg előételek után tálaljuk a levest: (Nach der kalten Vorspeise serviert man Suppe)
Blumenkohlsuppe
Kraftbrühe mit Leberknödel
Hühnersuppe auf Ujházi Art
Kraftbrühe mit Ei
Miért nem válaszolsz a kérdésemre? Mennyi kell?
A leves után jön a meleg előétel.
Warme Vorspeisen:
Gebackenes Gänseleberfilet mit Reis
Truthahnbrustroulade Frühlingsart, Kartoffelnkroketten
Pfannkuchen mit Wildschwein gefüllt, mit Reis und Preiselbeeren
Italienische belegte Palatschinken
Hortobágyer Pfannkuchen
FISCHGERICHTE:
Zander im ganzen auf dem Rost gebraten
Zander im Paprikasoße mit Nockerln
Fischsuppe
Welsfilet gebacken mit Sauce tartare und Pommes frites
Froschschenkel Priser Art mit Petersilienreis
Ha nem válaszolsz, nem írok többet!
Üdvözöl: Suzana Guoth
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!