Mennyire ütős egy ANGOL-NÉMET-OLASZ párosítás (középfokon)? Mivel lehetne erősebbé tennem?
Figyelt kérdés
Nyilván 3 nyelv is sok ha a szintentartást is kalkulálom, de félek, hogy az OLASZ mellényúlás volt hasznosságát tekintve és inkább OROSZ vagy SPANYOL esetleg FRANCIA felé kellett volna indulnom...
22F
2012. ápr. 21. 21:28
1/13 anonim válasza:
Nincs semmi baj az olasszal, de ha "ütősebbé" akarod tenni a tudásodat, mindenképp azt tanácsolom, hogy elsősorban az angolt és a németet igyekezz felsőfokra fejleszteni. Aztán persze jöhet az olasz is.
2/13 tetro válasza:
Nincs semmi baj az olasszal, de az orosz valóban hasznosabb, szerintem a spanyol is jóval. A francia hasznosságát szerintem kb mint az olasz.
3/13 Retekszisz válasza:
A spanyol nem jó semmire szerintem, a francia szerintem sokkal hasznosabb, mint az olasz, de angolt és németet azért nagyon sokan beszélnek, főleg ha csak középszintről van szó, tehát szerintem nincs gond az olasszal, jó az , hogy van. Az orosz valóban jó választás, gazdaságilag nagyon nagy lehetőségek vannak benne, ezt ajánlom negyediknek.
4/13 anonim válasza:
Alapvetően a felsőfokra törekedj, arra, hogy tudj azon a nyelven dolgozni. Az angol már szinte kötelező minimum a mai világban, ez az új franca lingua, viszont a fél gazdaságunk német kézben van (főleg az iparban), ezért arra is érdemes erősíteni. Az többi az mellékes, extra.
5/13 anonim válasza:
Lássuk csak... angol-német-olasz, még megtanulsz franciául és két kézzel kapkodnak majd utánad Svájcban.
6/13 Retekszisz válasza:
Dehogy kapkodnak utána Svájcban...ne nevettess már, most szigorították a magyarok bevándorlását, mert cigányok vagyunk nekik.
7/13 anonim válasza:
Azért azzal vitatkoznék, hogy a spanyol semmire sem jó!
Többen beszélik, mint az angolt...
8/13 anonim válasza:
Teljesen jó az angol-német-olasz párosítás. Ellenben a középfok az eléggé gyengécske, én azt javaslom, hogy legalább az egyiket, de ha megteheted kettőt vagy mind a hármat hozd fel felsőfokra, mert az az igazi. Egy középfokú tudás ma már szinte bárki számára elérhető, de felsőfokkal változatlanul kevesen rendelkeznek, jól jön egy olyan szakember, aki akár 2-3 nyelvet is beszél felsőfokon.
9/13 tetro válasza:
A spanyol szerintem sokkal keresettebb mint az olasz vagy a francia. 2010ben az USAban több újszülött volt spanyol anyanyelvű mint angol. Dél-Amerikában meg sehol nem beszélnek egy szót sem angolul.
10/13 anonim válasza:
A spanyol a másik kontinensen fontos - Európában nem nagyon. Ha oda akar kimenni a srác, tanulja a spanyolt, de amúgy meg a franciáknak nagyobb befolyása van Európában (mind diplomácia, mind gazdaságilag), így nagyobb eséllyel lesz rá szüksége az ő nyelvükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!