Melyik a legjobb nyelvtankönyv amiből meglehet tanulni egyedül japánul? (Alapfokon vagy középfokon. )
nem fogsz tudni megtanulni magadtól japánul, még óriási kitartással sem.
Egy japánul beszélő ember
Még alapfokon se?
De mennék majd tanárhoz is, csak az alapokat le akarom fektetni... :)
ja úgy más. Én egyetemen tanultam, fénymásolatokból tanultunk, könyvet ne vegyél, mert nehéz is beszerezni és baromi drága is. a Magyar-japán szótár is 25000:P
Pdf-be docba van cuccom, csak az nem ezen a gépen...menj fel animeaddictsra fórumba, ott fognak tudni segíteni. Üdv
Na várjál. Meg akarod tanulni a nyelvet? Akkor keress tanárt, halgass minél több japán nyelvű filmet, zenét, videót, és ha van japán ismerősöd, kérdd meg, hogy beszéljen neked japánul. Csak és kizárólag tőled függ (értsd: mennyi energiát fektetsz a tanulásba), hogy mennyi idő alatt jutsz el egy bizonyos szintig.
Sok sikert! :)
Én is így gondoltam, csak sokan passzívan állnak hozzá, mert nehezeknek tűnnek nekik a japán jelek...
Csak jelenleg nincs kivel tanuljam a nyelvet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!