Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná ezt valaki légyszi...

Lefordítaná ezt valaki légyszi magyarra? (kép) weheartit.com/entry/11915577

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 10:55
 1/2 Tóth Bulcsú ***** válasza:
"Nem vagyok dögös, se szép, sem az a lány, akiért a suli minden sráca odavan. A szombat estéimet nem a legmenőbb emberek társaságában töltöm a Facebookon. Nem vagyok csontos, se nem plasztik csaj. Utálom a kétszínűséget. Utálom az utánzatokat. Utálok szeretni/szerelembe esni olyasvalakibe, akit kicsit, vagy egyáltalán nem érdekel a létezésem. De tudod mit? Álmodozó vagyok, és ha akarom, ma szépnek érezhetem magamat. Nem érdekel, hogy ki mit mond, gondol vagy hisz. Nem vagyok tökéletes, de én is kib@szottul ember vagyok. Mindenki követ el hibákat, és tanul belőlük. Szóval nincs jogod elítélni engem, ha szart se tudsz rólam. Megküzdöttem azért, aki most vagyok, pedig most kezdtem csak el igazán élni. Kész vagyok kockáztatni és hinni. Sosem fogom hagyni, hogy földbe tiporjanak, ehhez senkinek sincs joga. És ami a legfontosabb, mindig önmagam leszek."
2012. ápr. 9. 11:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm !!!!
2012. ápr. 12. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!