Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítaná valaki? Nem az...

Lefordítaná valaki? Nem az egészet, csak a lényegét!

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=FqxHNulykc0&feature=relmfu

Az értelmes válaszokat előre is köszi!

2012. ápr. 6. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos, a csaj elmegy a valogatasra, de mivel elegge magamutogato es nagyszajunak tunik a zsurinek, ezert nem tul szimpatikus. Aztan enekel egyet, az jo, de megkerik, hogy enekeljen valami mast is, ami pedig nem megy jol. Majd elkezd mentegetozni, hogy marpedig o tud enekelni, csak most ideges. Azert van egy nem rossz hangja szerintem, es mivel iszonyat fontos neki hogy popsztar legyen, es kb belehalna ha nem vennek be, az elso zsuri ugy dont hogy o nemet mond, a masik ketto pedig az elso meglepetesere megiscsak igent mond, igy bekerul a csaj. NO kb ennyi volt.
2012. ápr. 7. 13:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

Amúgy Te az egészet értetted?

Mert én amiket a csaj mondott,azokat nem.

2012. ápr. 7. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem konnyu megerteni a csajt, minden egyes szavat en sem ertettem, egy amerikai sem ertene meg ot, mert nehez az akcentus amivel beszel.
2012. ápr. 7. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. ápr. 7. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!