Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hol lehet billentyűzetre...

Hol lehet billentyűzetre ragasztható héber betűs matricát kapni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amit egyesével minden billentyűre ráragasztunk, így ha a nyelvet átváltjuk héberre, láthatjuk, melyik billentyű lenyomásával melyik karaktert lehet begépelni.
2012. ápr. 6. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Csinálj magadnak.

Belövöd a héber betűtípust, végignyomkodod a klaviert, kinyomtatod, és egyesével ráragasztgatod valam tescós billentyűzetre. A szgép alapból persze ugyanúgy magyar billentyűnek hiszi, de megoldod ezt az apróságot.

2012. ápr. 7. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Én izraeli ismerősöktől kértem USB-s billentyűzetet. Talán 2000 Ft-nak megfelelő shékel volt az ára, bár nem engedték kifizetni. Szerintem keress itt élő izraelieket és kérd meg őket, hogy hozzanak egyet.

Én is matricázni akartam, de így egyszerűbb volt, mint a laptop billentyűzetét átragasztgatni.

Illetve addig is itt egy virtuális billentyűzet, a szöveget utána ki tudod másolni a mezőből: [link]

2012. jún. 1. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom találtál-e már, jó rég írtad ki a kérdést, de azért válaszolok. A Chabad Lubavics Központban lehet kapni (Károly Körút 20.), kb 2000 Ft.
2012. szept. 2. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!