Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért akar mindenki finnül...

Miért akar mindenki finnül tanulni?

Figyelt kérdés
Ez valami új divat? Ezen az oldalon is csomó kérdést látok, hogy hol lehetne finnül megtanulni.
2009. jún. 16. 13:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
A skandináv pasik egyszerűen jól néznek ki. :] Szóval azért az utolsó válaszában meg lehet az igazság.
2009. jún. 17. 08:13
 12/22 anonim ***** válasza:
60%
Igaza van a kérdés föltevőjének. Bár magyarul tanulnának meg először!
2009. jún. 17. 10:41
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy zenék miatt, lehet, hogy a Kalevala miatt, de az is lehet, hogy azért mert a nagy ÉSZAK szépsége lenyűgöző...

Nem mellesleg én is szívesen megtanulnék, nem most, valamikor egyszer [izlandi és norvég után :P talán], mert szerintem nagyon szép dallamos, jó hangzású nyelv... :]

2009. jún. 19. 22:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is a finn metal, meg hosszú, szőke hajú fiúk miatt vagyok belezuhanva Finnországba, meg a finn nyelvbe, majd meg is akarok tanulni finnül, egyszer lehet sikerül. :-)
2009. jún. 23. 01:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam már olyat, hogy vannak akik azért akarnak finnül tanulni, hogy le tudják fordítani a kedvenc finn zenekaruk szövegeit.:)Ezt az egyetemen hallottam egy tanártól. Én gimnáziumban kezdtem el tanulni és azért választottam,mert elég kevesen tanulják és mert tetszett. Kicsit nehéz, de megtanulható, én nemrég csináltam meg a felsőfokú írásbelit.Persze van még mit tanulnom.
2009. júl. 17. 23:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
én is finn metál rajongó vagyok... látom, nem vagyok egyedül, hogy a zene iránti rajongásom az ország iránti szerelemmé nőtt :)♥
2009. aug. 22. 18:54
 17/22 anonim válasza:
Finn metal,finn kaják,finn tavak....finn pasik utóbbi a legjobban!:( csak ne lennének annyira zárkózodtak.Nem általánosságban irok.van köztük közvetlen!:)
2010. ápr. 6. 18:02
 18/22 anonim ***** válasza:
párom finn és hamarosan odaköltözünk, szóval muszájból. amúgy úgy látom én vagyok az egyetlen aki nem szereti a finn metalt itt. :))
2010. szept. 16. 21:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor szokj hozzá, utolsó, hogy Finnországban majdnem mindenki metálos, és a közszolgálati rádióban is ez megy. Na meg néha ilyen hetvenes évekbeli popslágerek...
2010. szept. 16. 22:24
 20/22 anonim válasza:
Összejöttem Finnországban egy lánnyal és még sok más dolog miatt , egyszerűen csodálatos. Hamarosan oda költözök. :)
2011. márc. 3. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!