Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért akar mindenki finnül...

Miért akar mindenki finnül tanulni?

Figyelt kérdés
Ez valami új divat? Ezen az oldalon is csomó kérdést látok, hogy hol lehetne finnül megtanulni.
2009. jún. 16. 13:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Finnország egyszerűen egy népszerű kivándorlási célpont, plusz a finn metálnak is nagyon sok rajongója van. Amellett meg még egy jópofa nyelv is. :)
2009. jún. 16. 13:39
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarna mindeni, én sem akarok.

Egyébként akit érdekelnek a nyelvek és szívesen tanulnak,azoknak miért ne lehetne a következő nyelv a finn.

2009. jún. 16. 13:45
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
mert menő és ritkán beszélt nyelv.legalábbis itthon...
2009. jún. 16. 13:52
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Mert hasonlít a magyarra, a nyelvtan szinte azonos.
2009. jún. 16. 14:03
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a finneket, minden téren... A nyelv is nagyon tetszik, ritmusos, jól hangzik és szerintem aranyos is. :) Ezért is akartam megtanulni, de amikor próbálkoztam, elbizonytalanodtam... Nehéz, azt hiszem. De még nem adtam fel, a későbbiekben remélem még sikerülni fog és meg tudom tanulni. :)
2009. jún. 16. 14:14
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
én is szeretnék. a finnek 'csinálják' a legjobb zenét. igen, a metálról van szó. nagyon sok finn nyelvű bandát hallgatok és egyszerűen zavar hogy nem értem a dalok szövegét. amúgy nagyon tetszik a nyelv, szépen hangzik. maga az ország és a kultúrája is vonzó. szóval engem a zene miatt kezdett el érdekelni, ami mára odáig fajult hogy szerelmes lettem az országba.
2009. jún. 16. 19:05
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó előtti vagyok, csak azért írok, mert detto ugyanaz van velem, mint az utolsóval. :) A zene miatt kezdett el érdekelni, aztán fokozatosan beleszerettem az egész országba, népbe, kultúrába.
2009. jún. 16. 19:26
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

azoknak a kérdéseknek az egyharmadát én irtam :D

Én személy szerint mindig is oda voltam Finnországért és a nyelvüket is gyönyörűnek találtam.

2009. jún. 16. 21:36
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
finn metál yeah :)
2009. jún. 16. 21:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én olyat is hallottam nőnemű ismerőseimtől, hogy a skandináv pasik is közrejátszanak a dologban :)
2009. jún. 16. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!