Der Ritt war kurz es tut mir leid ich steige ab hab keine Zeit muss jetzt zu den anderen Pferden wollen auch geritten werden?
Figyelt kérdés
Ezt mit jelent?Profi németest kérnék!Valami vicces versike ha jól sejtem!?2012. márc. 26. 14:16
1/11 anonim válasza:
Hát ez vagy olyan, mint a "A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem" - vagy simán nem írtál vesszőket...
Der Ritt war kurz - a lovaglás (ideje) rövid volt
es tut mir leid, ich steige ab - sajnálom, leszállok
hav keine Zeit, muss jetzt zu den anderen Pferden - nincs időm, a többi lóhoz kell mennem (=velük is foglalkoznom kell)
wollan auch geritten werden - ők is szeretnék, hogy lovagoljanak rajtuk.
3/11 anonim válasza:
és *wollen - bocsi, nehéz úgy, hogy németül mindent aláhúz pirossal. :P
4/11 A kérdező kommentje:
Hát ezt valaki írta és nem én!Így volt :
Der Ritt war kurz
es tut mir leid
ich steige ab hab keine Zeit
muss jetzt zu den anderen Pferden
wollen auch geritten werden
2012. márc. 26. 14:46
5/11 anonim válasza:
Én is így osztottam fel, szóval az úgy jó akkor.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Hát nem sok értelme van a szövegnek!Vagy én vagyok a szőke hogy nem vágom mi a lényege a magyar jelentésnek?
2012. márc. 26. 15:53
7/11 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy leszáll X nevű lóról, mert megy a többihez. Én legalábbis ezt veszem ki belőle. :)
9/11 A kérdező kommentje:
Mi a bajod gyökér?
2012. márc. 26. 17:44
10/11 A kérdező kommentje:
Ja bocs!Rájöttem!Ebbe a zenében van...Bocs!!!
2012. márc. 26. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!