Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Meglehet tanulni kb anyanyelvi...

Meglehet tanulni kb anyanyelvi szinten az angolt, ha angliában élek?

Figyelt kérdés

És kb mennyi idő alatt..?

/Lehet, hogy kiköltözünk..most olyan alapszint fölött de még középszint alatt vagyok./

2011. dec. 6. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
angolt még itthon is megtudsz tanulni anyanyelvi szinten:DDD kb félév. de 2 külföldi ismerősöm is jár az osztályba, 11-13 év vannak magyarországon, de szerencsétlenek még most sem tudják tökéletesen megtanulni ezt a gyönyörű, bonyolult nyelvet:D az angol sima ügy
2011. dec. 6. 18:04
 2/9 A kérdező kommentje:
hátakkorjó.:D
2011. dec. 6. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
anyanyelvi szinten 1.5-2 év
2011. dec. 6. 22:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit hívsz anyanyelvi szintnek. Ha ebbe beletartozik az akcentusnélküliség, akkor kb. soha.

Ha kb. azon a szinten akarsz beszélni, mint egy átlagos angol, akkor az 2-3 ezer munkaóra (kivéve a kiejtést, ami sosem lesz tökéletes). Angliában vagy Anglián kívül egyaránt. Ha iskolába/egyetemre jársz vagy szellemi munkát végzel ott kint, akkor ez 1-2 év.

Attól, hogy Angliában tartózkodsz, nem fogsz automatikusan megtanulni angolul, csak alkalmad lesz sok rá, hogy tanuld.

2011. dec. 7. 00:36
 5/9 anonim ***** válasza:

18:04

A magyar nem nehéz, csak nem akarják megtanulni az itt tartózkodó angolok, mert hiányzik az ösztönzés (úgyis mindenki angolul beszél velük, ők meg nem fogják keleti majomemberek nyelvét tanulni - ők ugyanis kb. így tekintenek ránk).

Azt, hogy a magyar nem nehéz, jól illusztrálja, hogy számos külföldit ismerek, aki akár még szebben is beszél magyarul, mint az átlag magyar. Persze ezek oroszok és arabok, nem felsőbbrendűségi agybajban szenvedő nyugatiak.

2011. dec. 7. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Neharagudj, de az a két osztálytárs arab és kínai, említettem, hogy angol?:)
2011. dec. 7. 15:45
 7/9 Zoro ***** válasza:

Hat nem tudom, hogy...

aaa

else tudom mondani mit erzek. Anyanyelvi szinten az angolt megtanulni......nem tudom. Biztos mindenki mas. De hogy nem 1.5 vagy 2 ev. Az tuti bicska.

2012. febr. 17. 20:42
 8/9 anonim ***** válasza:
de durva h olyanok irkaltak akiknek fogalmuk sincs...felev mi? :D eros kozepfokbol indulva nekem 3 ev volt nyelvteruleten, intenziven hasznalva a nyelvet.
2014. febr. 12. 23:52
 9/9 anonim ***** válasza:
es alaprol kozepfokra is meglehetosen idoigenyes eljutni, tobb ev
2014. febr. 12. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!