A csúnya nőkre miért nem buknak a pasik?
Talán mert nem nőiesek, vagy mogorva arcúnak tűnnek, attól függ kinek mi a csúnya. Előszőr a kjülsőt látjuk, az alapján ítélünk, és sokszor el sem jutunk az ismerkedésig. Valahogy a szép nőkből vibrál a kisugárzásuk, ami vizuálisan beindítja a fantáziát, hormonokat segít termelni a szervezetben agyi utasításra, és a kémia folytán jön létre a szerelem érzése, igazaból nem csak illatanyag kell hozzá, hanem egy összkép, első benyomás nagyon fontos, persze nem csak az arcra gondolok, ott az alkat is, vagy a stílus.
A szerelem megmagyarázhatatlan, más szerelmesnek lenni, más tisztelni valaki valamiért, mert értékes, más szexuálisan vonzódni hozzá, és más együtt élni vele.
A választ már megkaptad lényegében, én inkább fordítva is feltenném a kérdést, amit te is megtudsz válaszolni (feltételezem, hogy nő vagy), és ez egyben a legpontosabb válasz is lesz szerintem:
A csúnya pasikra miért nem buknak a nők?
Szia!
Ezen a kérdésen már én is sokat gondolkodtam, de igazából nem jutottam sokra.Viszont sokszor láttam már olyat is, hogy egy szép lány egy csúnya pasival volt.Erre csak az tudom mondani, hogy a szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!