Hogyan fejlesztetted/fejleszted a szókincsed illetve a kifejezőképességed?
Folyamatos olvasás mellett mi ajánlott, ahhoz hogy egy olyan szintet érhess el, amelyiken már meglátszik, hogy választékosan, rafináltan fejezed ki magad?
A válaszokat előre köszönöm.
Van egy rakat online játék, amelyikeknek gyakorlatilag minden nyelven van külön "részlege". Regisztrálj be egy olyanhoz, amit szeretsz is, arra a nyelvi változatra, amelyiket tanulni szeretnéd. Máris szórakozva tanulhatsz oly módon, ha akár csak figyeled ott a többiek beszélgetését, vagy magad is bekapcsolódsz a csevelybe. :)
Egy példa: [link] (ez épp a svéd verzió, de felül a zászlónál választhatsz másmilyeneket is)
én rengeteget olvasok,(könyveket, és az interneten), rejtvényezek, és értelmes emberekkel veszem körül magam, akik tudnak beszélni...:D
persze az sem mindegy, mit olvasol, nekem pl igen tág az érdeklődési köröm, ezért az adott témákban hozzáértők véleményét (pl zene-ipc fórum), tehetséges újságírók cikkeit (nem bulvár), blogjait nézegetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!