Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a mondat magyaru...

Mit jelent ez a mondat magyarul? Te hogy értelmeznéd?

Figyelt kérdés

Nagyjából értem, de hogy értelmezzem?Tudom kicsit buta kérdés, de mindegy ki minek irta milyen célból....csak érdekelne....

Köszi:)

2011. okt. 10. 09:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a legutolsó választ érzem a leghasznosabbnak!
2011. okt. 10. 12:45
 22/29 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg azért mert azt írta amit olvasni szerettél volna, a válaszoló érdemeit persze ez nem csökkenti.

Sok sikert az álláskeresésben! A lábaid maradjanak összezárva.

2011. okt. 10. 12:51
 23/29 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, neked biztos nem raknám szét!
2011. okt. 10. 12:53
 24/29 A kérdező kommentje:

Egyébként előző beszélgetéseink is arra utalnak amit az utolsó válaszoló irt-ennyi. De ha mégsem, nyugodt lehetsz számomra nem dől össze a világ.

Ja és ez a pasi nem olyan aki kihasználna egy buta nőcskét. Ahhoz túl rendes....:)

2011. okt. 10. 12:56
 25/29 anonim ***** válasza:

I'm good thanks, the problem is I need to keep things professional but I think this would be difficult for me as you too nice! X

Jol vagyok, koszi. A problema az, hogy "hivatalosan" kell kezelnem a dolgokat, ami tul nehez lenne, tekintve hogy mennyire jo vagy.

Az X megmond mindent. Pusz-pusz, nincs munka.

2011. okt. 10. 12:58
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
Dehogynem raknád, még akkor is ha nem akarnál tőlem munkát:)
2011. okt. 10. 13:00
 27/29 A kérdező kommentje:

Addig lesz ilyen nagy az önbizalmad, amig lesznek ilyen kis ribancok akiket kihasználhatsz.

Nekem meg nem kell az igazamat bizonygatnom se neked, se másnak.Ismerem magam, és tisztában vagyok az értékeimmel.

2011. okt. 10. 13:06
 28/29 anonim ***** válasza:

Ez így van ahogy mondod.

Amúgy meg nem az ilyen kis ribancok miatt nagy az önbizalmam, hanem azért mert még nem találkoztam olyan lánnyal akinek vagy a külsőm vagy a belsőm (vagy mindkettő) ne tetszett volna.

Na jó, el kell mennem, csók.

2011. okt. 10. 13:12
 29/29 A kérdező kommentje:
Már kezdtem aggódni hogy a Fejlesztési Minisztériumban ennyire unatkoznak!
2011. okt. 10. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!