Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a mondat magyaru...

Mit jelent ez a mondat magyarul? Te hogy értelmeznéd?

Figyelt kérdés

Nagyjából értem, de hogy értelmezzem?Tudom kicsit buta kérdés, de mindegy ki minek irta milyen célból....csak érdekelne....

Köszi:)

2011. okt. 10. 09:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ebből is az látszik hogy szakmai szinten szerinte nem vagy a toppon, és ha felvesz akkor azért vesz fel hogy meghúzzon :S Vagy legalábbis hogy megpróbálja.
2011. okt. 10. 11:12
 12/29 A kérdező kommentje:

Jogosan irkáltok ilyeneket, hogy szakmailag nem vagyok a toppon.....de nagyon is ott vagyok....csak szakma itt mást jelent.

A lényeg nekem bejön a fickó...talán én is neki(ezt kellene kideriteni, de ebből a mondatból nem tudom az jön e le)..szóval én szivesen dolgozok máshol, ha ez lehetővé teszi hogy elkezdjünk randizni.Mert talán nem munkakapcsit akar, hanem másként szeretne rám tekinteni vagy nem tudom..bonyolult, neharagudjatok

2011. okt. 10. 11:17
 13/29 anonim ***** válasza:
Azt írtam h szerintem az ember gondolja úgy h nem vagy a toppon szakmailag. Mármint az ember akitől az üzenetet kaptad. Honnan tudnám én hogy ki vagy, mi vagy, mit bírsz...
2011. okt. 10. 11:21
 14/29 anonim ***** válasza:

kmd: jót röhögtem XD és nő létemre azt mondom, hogy megérdemelte

milyen állás amúgy?

2011. okt. 10. 11:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nálam milyen állásra jelentkezett a lány azt kérdezed?
2011. okt. 10. 11:37
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
azt, csak tudni akarnám, melyik szakmában ilyen jól képzettek a hölgyikék :D
2011. okt. 10. 11:42
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hehe, érdekes mert egyáltalán nem könnyű dolog, és mondom a lány jó egyetemen kiváló eredménnyel végzett.

Én a Fejlesztési Minisztériumban dolgozom és arra az osztályra kellett volna valaki ami a fejlesztési programokat a helyszínen nyomon követi és jelentéseket ír a minisztériumnak a forrásfelhasználás hatékonyságáról, eredményességéről, és a végrehajtás menetéről.

2011. okt. 10. 11:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
szép...lehet az egyetemen is hasonló taktikával kapott jó jegyet ;)
2011. okt. 10. 11:52
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez volt az első gondolatom:D

De mondtam neki hogy gyakornoknak jöhet. Fizetést ugyan nem kapna, de esztétikailag mindenképpen jót tett volna a helynek.

2011. okt. 10. 11:55
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

Az elhangzottak alapján a srác megfelelőnek tart szakmailag és a magánéletben is. De nem akarja összemosni a munkát a melóval. Ezt írta abban a mondatban amit írtál.

Nem degradálja a szakmai tudásod, és jelzi, hogy bejössz neki. Ahogy írtad is, hogy ő maga mondta: vállald el a másik melót, hogy megismerkedhessetek.

Lehet, hogy a meló nagy presztízsű, és nem fér bele egy "főnök-beosztott" viszony. De ő szeretne viszonyt, ezért nem akarja, hogy a beosztottja legyél.

2011. okt. 10. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!