Mit jelent ez a mondat magyarul? Te hogy értelmeznéd?
Nagyjából értem, de hogy értelmezzem?Tudom kicsit buta kérdés, de mindegy ki minek irta milyen célból....csak érdekelne....
Köszi:)
Jogosan irkáltok ilyeneket, hogy szakmailag nem vagyok a toppon.....de nagyon is ott vagyok....csak szakma itt mást jelent.
A lényeg nekem bejön a fickó...talán én is neki(ezt kellene kideriteni, de ebből a mondatból nem tudom az jön e le)..szóval én szivesen dolgozok máshol, ha ez lehetővé teszi hogy elkezdjünk randizni.Mert talán nem munkakapcsit akar, hanem másként szeretne rám tekinteni vagy nem tudom..bonyolult, neharagudjatok
kmd: jót röhögtem XD és nő létemre azt mondom, hogy megérdemelte
milyen állás amúgy?
Hehe, érdekes mert egyáltalán nem könnyű dolog, és mondom a lány jó egyetemen kiváló eredménnyel végzett.
Én a Fejlesztési Minisztériumban dolgozom és arra az osztályra kellett volna valaki ami a fejlesztési programokat a helyszínen nyomon követi és jelentéseket ír a minisztériumnak a forrásfelhasználás hatékonyságáról, eredményességéről, és a végrehajtás menetéről.
Nekem is ez volt az első gondolatom:D
De mondtam neki hogy gyakornoknak jöhet. Fizetést ugyan nem kapna, de esztétikailag mindenképpen jót tett volna a helynek.
Az elhangzottak alapján a srác megfelelőnek tart szakmailag és a magánéletben is. De nem akarja összemosni a munkát a melóval. Ezt írta abban a mondatban amit írtál.
Nem degradálja a szakmai tudásod, és jelzi, hogy bejössz neki. Ahogy írtad is, hogy ő maga mondta: vállald el a másik melót, hogy megismerkedhessetek.
Lehet, hogy a meló nagy presztízsű, és nem fér bele egy "főnök-beosztott" viszony. De ő szeretne viszonyt, ezért nem akarja, hogy a beosztottja legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!