Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Szerintetek van esélyem arra,...

Szerintetek van esélyem arra, hogy tolmács legyek?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,most jelenleg egy filmhez készítek feliratot,mert szinkron sajnos nem készült hozzá.

A neten találtam hozzá feliratot,és most azt fordítom.

Ha viszont csak simán hallgatom,akkor szinte semmit sem értek. Ez vonatkozik a játékokra is,zenékre is.

Így még lehetek tolmács?

(Angolt tanulok)

2011. aug. 30. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Halgass sok beszédet. És persze beszélj te is, ha van kivel.
2011. aug. 30. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
14 évesen még nem probléma, idővel sokat fogsz fejlődni, aztán irány ezzel az egyetem:)
2011. aug. 30. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Angol tolmács nem sok helyen kell sajnos. Mindenki tud Angolul, és két nyelv nélkül egy vezetői állás közelébe(tehát ahol tárgyalnod kellene)nem nagyon kerülsz. Ha valami ritkább, de fontos nyelvet tanulsz meg, például, kínai, Japán vagy Orosz, akkor több esélyed van.
2011. aug. 30. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi! :D

Am sajna nincs kivel beszélnem! :(

2011. aug. 30. 13:55
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Még lehetsz nyugodtan...
2011. aug. 30. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj, hogy igazán jól angolul alig valaki tud Mo.-n. Nincs egy rendes fordító (szakszövegre célzok)...
2011. aug. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!