Lefordítaná nekem valaki angolra?
Figyelt kérdés
Bemutatkozást kell írnom.
(ezt persze nem magamról, de pls segítsetek!:))
A nevem Kiss Anna, 13 éves vagyok. A Kiszel Tünde Általános Iskola 7.osztályába járok. A lakcímem Csillagkút, Híd utca 2. A családommal élek: apával, anyával és a két bátyámmal akik 19 és 21 évesek. Van két kutyám és egy macskám. Kedvenc színem a kék és a horoszkópom kos. Hobbyjaim: zenehallgatás, biciklizés, sétálgatás és szeretek a barátaimmal és az állataimmal lenni.
Nagyon köszönöm előre is!
2009. ápr. 16. 18:29
2/12 anonim válasza:
My name is Anna Kiss, I am 13 years old. I go to the Tunde Kiszel Elementary School, 7th class. My adress is Hid street 2, Csillagkut. I live with my family: with my father, my mother and my two brothers who are 19 and 21 years old. I have two dogs and a cat. My favourite colour is blue and my zodiac sign is The Ram. My hobbies are: listening to music, riding the bike, walking and I like being with my friends and animals.
3/12 A kérdező kommentje:
nem házifeladat :)
azvan hogy cserediák jön hozzám, de nekem kell bemutatkozást küldeni. :D (tényleg nem tudok angolul, de mivel csak én vállalkoztam rá, hogy fogadok, ezért majd valahogy ki activityzzük :))
2009. ápr. 16. 18:47
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2009. ápr. 16. 18:47
6/12 anonim válasza:
Basszus!Milyen lenne egy Kiszel Tünde suli egyébként???
7/12 A kérdező kommentje:
XD ez jutott eszembe:P
2009. ápr. 16. 19:17
9/12 A kérdező kommentje:
kösziXD :D
2009. ápr. 16. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!