Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy mondom ezt angolul?

Hogy mondom ezt angolul?

Figyelt kérdés
A német jobban megy. Germany is going me better? ( Egy finn lánnyal levelezek, és ő angolul ír, én meg németül (elvileg mindeketten németül tanulunk inkább) és kérdezte h beszélek-e angolul is). Szóval a lényeg, h németül jobban beszélek.. :)
2011. aug. 17. 21:36
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
german*
2011. aug. 17. 21:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
My German is better than my English. (= A némettudásom jobb mint az angoltudásom)
2011. aug. 17. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Die beste wäre, wenn du sagst: my german is better than my english, wie du das in der ersten Antwort finden kannst. Oder du kannst auch schreiben: I prefer german, because it's my first foreign language. Ich bevorzuge Deutsch, weil das meine erste Fremdsprache ist.

Ich hoffe, dass ich dir helfen konnte.

2011. aug. 17. 21:53
 4/11 A kérdező kommentje:

Ja, du hast mir viel geholfen. Vielen Dank. :)

Első, köszi neked is. :)

2011. aug. 17. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
"my first foreign language"? inkabb "my second language"
2011. aug. 18. 04:13
 6/11 anonim ***** válasza:
47%
ha az iowai arcok és a birminghami csajok használhatják (angol és amerikai létükre...) a foreign language kifejezést, akkor leszel szíves nem belepofázni, ha azt írom, ugye? köszönöm. örülök, hogy Mo-ról mindig mindenki jobban tud mindent
2011. szept. 2. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:

"ha az iowai arcok és a birminghami csajok használhatják (angol és amerikai létükre...) a foreign language kifejezést, akkor leszel szíves nem belepofázni, ha azt írom, ugye? köszönöm. örülök, hogy Mo-ról mindig mindenki jobban tud mindent"

Milyen intelligensen szólalsz meg magyarul! Elgurult a gyógyszered? Én nem azt írtam, hogy a 'first foreign language' nem jó, hanem azt, hogy inkább 'second language'. De nem kell megsértődni, ha valakinek más a véleménye.

2011. szept. 2. 22:34
 8/11 anonim ***** válasza:
:DDDDDDD a pofám leszakad rajtad, öreg, az arroganciád versenyezhetne a franciákéval, örülj cimbora: oké, second language (tapsold meg magad, meggyőztél...)
2011. szept. 3. 13:13
 9/11 anonim ***** válasza:

":DDDDDD a pofám leszakad rajtad, öreg, az arroganciád versenyezhetne a franciákéval, örülj cimbora: oké, second language (tapsold meg magad, meggyőztél...)"

Nem tudom, a franciák mennyire arrogánsak, de az én arroganciám messze lemarad a te arroganciád mögött.

2011. szept. 3. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:

:DD látom, még mindig nem érted :D de ez már-már aranyos :)

hónapokig, ha foreign language-ként használtam (angolok és amerikaiak után szabadon...) senkinek nem jutott eszébe kijavítani, hazajövök, válaszolok egy kérdésre és jössz te aki azt mondja hogy de inkább az

engem megismertek annyira, hogy nyugodtan mondhatták volna, hogy figyelj, inkább használd a second languaget, elvégre én jobban tudom, angol az anyanyelvem, de nem.

de az első magyar, hát ki más...

2011. szept. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!