Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogy van ez a 3 mondat angolul?

Hogy van ez a 3 mondat angolul?

Figyelt kérdés

Feladtam egy hirdetést, és egy angol lány írt e-mailt rá. Vissza kellene írnom neki, de nem vagyok jó angolból. Le fordítanád ezt a 3 mondatot? Előre is köszönöm! :)

Igen, még eladó a telefon. Személyes átvétel Vácon, vagy postai úton küldöm el. Írj vissza, ha megfelel így neked.

2011. júl. 13. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Yea, the telefon is on sale yet.We could do a personal recieving at Vác, or I'm gonna send you by post.Let me know if it is good for you.
2011. júl. 13. 21:47
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Első vok, bocsi de már állmos vok:D

telefone helyettt=phone :) And I'm gonna send it by post.

2011. júl. 13. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Yes, the phone is still available for selling. You can either take it personal, or I can send you with mail. Write back, if this way is good for you.
2011. júl. 13. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyik variacio sem hibatlan, de mindegy melyiket valasztod, mert tokeletesen meg lehet erteni mind2t!
2011. júl. 14. 02:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Yes, the telephone set is still for sale/available to buy. Pick up in Vac or sent through post. Let me know which one is suitable/preferable.
2011. júl. 15. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
ez most komoly, hogy "sent"???
2011. júl. 15. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:

komoly.

kuldve postan keresztul, postazva.

2011. júl. 15. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:
úgy értettem "send" (or I'll send by post)
2011. júl. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!