Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Angol fordítás! Segítenél?

Angol fordítás! Segítenél?

Figyelt kérdés

Did you do wel at school?

I am afraid i don't do very well at school.I don't have any grades worse than three and I always prepare conscientiously for the lessons.I have quite a good memory that is why I usually perform very well on tests.But I am far too anxious when I am asked to give an oral presentation.

i am afraid I don't do very well at school.I prefer reading and going out with friends to studying.A can hardly bring myself to sit down and study long hours in that afternoons as most students in our school do.

Ezek lennének, a fordító nem jó és most kezdtem az angol és nem nagyon tudom!Előre is köszönöm!

2011. jún. 5. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

figyi a lényeg hogy a kérdés az hogy jó vagy e a suliban? Választod az elsőt vagy a másodikat. Az első rész az hogy jó vagy, 3masnál nincs rosszabb jegyed, mindig felkészülsz az órákra és jó a memóriád...stb.....ez a lényeg.

a második pedig hogy rosszabb vagy, jobban szeretsz olvasgatni, vagy a haverokkal elmenni tanulni? ezt én sem nagyon értem....:S na mindegy és hogy órákig tanulsz míg megjegyzed amit kell stb....

Én az elsőt választottam azt tanultam meg, addig hogy lessons.

Remélem tudtam segíteni, de aki jobban érti az írjon nem akarok hülyeséget írni:D

2011. jún. 5. 15:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze, köszönöm, enyi elég nekemis!Az elsöt tanulom meg én is!:D
2011. jún. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!