Mik a naaagy szlengek most? (pl: gyáá, ASD, offold magad. Wáátdööfááák?! )
:DD nálunk megy most is minden hülyeség.. ASD.. wtf.. hang vagy.. offold magad.. cs. gyááá.. meg ezek.. :D :D persze csak poénosan szoktuk oda mondogatni a másiknak.. :P :D
Ti milyen szlengekt szoktatok mondani?? :D :D
a mi újság? helyett szoktuk írni/mondani hogy whats up/sup?
leginkább angol szavakat hozunk be mert jobban hangzanak:D
Az gáz, ha én 23 vagyok, de értettem mindet? XD
23/F
Hát a "gyááá"-ra nem mondanám hogy szleng, inkább valami artikulálatlan üvöltés, amit sosem értettem, hogy a pasik miért találnak szórakoztatónak. (merthogy mifelénk lányok ilyet nem mondanak)
Ami ehhez hasonló értelmi szintű benyögés, az nálunk a "sss" vagy "sö", amivel úgymond elkezdenénk azt, hogy "Scheisse!", de nem mondjuk ki, mert mi ugye jó kislányok vagyunk, és nem káromkodunk. :P
Amúgy nálunk ezek mennek: (nem mérvadó, dolgozók vagyunk, nem sulis tinédzserek)
- "bakkerman" arra, aki valami oltári baromságot csinál
- "néccögelek" - wc-re megyek
- "szopjál lovat!" - hát ezt sok mindenre mondjuk. Ha valaki megszívat minket vagy bemákol valamit (mákol, máker... ezek szlengek? mert akkor ez is megy).
- "buddog" - lófrál, teng-leng cél nélkül
- "güzül" - úgy nyomja a melót hogy fel se néz, elvan magának
- "brazil" - minden olyan munkatársunk, aki nem teljesen fehér
- "szőke" - osztrákokra mondjuk
- "géná" - Geh nach Hause, akiből elegünk van, így zavarjuk haza, ezzel a parasztüvöltéssel.
- "Tokio Hotel" - arra mondjuk, ha valami nagyon ciki
- "Was ist f*sz?" - mi a f*sz ez?
- "Azt se tudja merre az ich habe du hast!" - legalapabb dolgokkal sincs tisztában
- "tápos" - gyenge, beteges, munkára alkalmatlan
amiket hallottam mostanában:
bepartál,nyomok egy kábelt,nyaljál sót,
mádáfák,lájkolom a dumád,
nyehhh,
Szűnj meg,lődd le magad,
kenyér!!!,
Bejövős,
munkás dekoltázs,
nyele van a fejednek,
púzóka,baszicső,
mire megmozdulsz kikel a kavics,
vagy a veréb kardot ránt...
Nagyot mondtál,öblítsél..
De azt utálom a legjobban,hogy:
Vágod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!