Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mik a naaagy szlengek most?...

Mik a naaagy szlengek most? (pl: gyáá, ASD, offold magad. Wáátdööfááák?! )

Figyelt kérdés

:DD nálunk megy most is minden hülyeség.. ASD.. wtf.. hang vagy.. offold magad.. cs. gyááá.. meg ezek.. :D :D persze csak poénosan szoktuk oda mondogatni a másiknak.. :P :D

Ti milyen szlengekt szoktatok mondani?? :D :D

2011. ápr. 20. 21:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

a mi újság? helyett szoktuk írni/mondani hogy whats up/sup?

leginkább angol szavakat hozunk be mert jobban hangzanak:D

2011. ápr. 25. 21:43
 22/30 anonim ***** válasza:
Észrevettétek, hogy az is egy divat, hogy mindenki úgy próbálja nagyon menően lezárni a mondandóját, hogy odaírja a végére, hogy "ennyi"?
2011. ápr. 25. 22:35
 23/30 anonim ***** válasza:

Az gáz, ha én 23 vagyok, de értettem mindet? XD

23/F

2011. ápr. 26. 10:46
 24/30 A kérdező kommentje:
:DD "bujj máá' el" ezt is szoktuk.. :P nem nem gáz... bár, én 14 évesen megkaptam az oltást értük... de nem... :D
2011. ápr. 26. 12:39
 25/30 anonim ***** válasza:

Hát a "gyááá"-ra nem mondanám hogy szleng, inkább valami artikulálatlan üvöltés, amit sosem értettem, hogy a pasik miért találnak szórakoztatónak. (merthogy mifelénk lányok ilyet nem mondanak)

Ami ehhez hasonló értelmi szintű benyögés, az nálunk a "sss" vagy "sö", amivel úgymond elkezdenénk azt, hogy "Scheisse!", de nem mondjuk ki, mert mi ugye jó kislányok vagyunk, és nem káromkodunk. :P

Amúgy nálunk ezek mennek: (nem mérvadó, dolgozók vagyunk, nem sulis tinédzserek)

- "bakkerman" arra, aki valami oltári baromságot csinál

- "néccögelek" - wc-re megyek

- "szopjál lovat!" - hát ezt sok mindenre mondjuk. Ha valaki megszívat minket vagy bemákol valamit (mákol, máker... ezek szlengek? mert akkor ez is megy).

- "buddog" - lófrál, teng-leng cél nélkül

- "güzül" - úgy nyomja a melót hogy fel se néz, elvan magának

- "brazil" - minden olyan munkatársunk, aki nem teljesen fehér

- "szőke" - osztrákokra mondjuk

- "géná" - Geh nach Hause, akiből elegünk van, így zavarjuk haza, ezzel a parasztüvöltéssel.

- "Tokio Hotel" - arra mondjuk, ha valami nagyon ciki

- "Was ist f*sz?" - mi a f*sz ez?

- "Azt se tudja merre az ich habe du hast!" - legalapabb dolgokkal sincs tisztában

- "tápos" - gyenge, beteges, munkára alkalmatlan

2011. ápr. 26. 15:20
 26/30 A kérdező kommentje:
:DDDD köszi utolsó :D :D a szopjál lovat.. mi is mondjuk, az is vicces.. :P :D :D jókat irtál köszi :D :D
2011. ápr. 26. 21:13
 27/30 anonim ***** válasza:

amiket hallottam mostanában:

bepartál,nyomok egy kábelt,nyaljál sót,

mádáfák,lájkolom a dumád,

nyehhh,

Szűnj meg,lődd le magad,

kenyér!!!,

Bejövős,

munkás dekoltázs,

nyele van a fejednek,

púzóka,baszicső,

mire megmozdulsz kikel a kavics,

vagy a veréb kardot ránt...

Nagyot mondtál,öblítsél..

De azt utálom a legjobban,hogy:

Vágod???

2011. aug. 17. 17:41
 28/30 anonim ***** válasza:
Pfúú a tokio hoteles :D ezt ellopom :)
2011. aug. 17. 17:42
 29/30 anonim válasza:
Amiket ti írkáltok azok nem szlenegek hanem szimpla menőzős h_lyeségek (pártól eltekintve) az asd az meg nem b_zdmeg helyett van meg nem ilyen b_romság hanem szimplán ez a 3 betű van egymás mellett ott ahol irányítani szoktuk a játékokban a karaktereket (wasd) és ezt künnyű leírni, ha a c az ű meg az é lenne ott akkor azt írkálnátok meg mondogatnátok hogy cüé. A szleng fogalmát meg mi a f_ne az hogy egy fiatal se tudja de ide-oda dobálózik a szóval?
2016. aug. 6. 20:49
 30/30 anonim ***** válasza:
2024-ben érdekes volt olvasni :D
2024. jan. 28. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!