Mik a naaagy szlengek most? (pl: gyáá, ASD, offold magad. Wáátdööfááák?! )
:DD nálunk megy most is minden hülyeség.. ASD.. wtf.. hang vagy.. offold magad.. cs. gyááá.. meg ezek.. :D :D persze csak poénosan szoktuk oda mondogatni a másiknak.. :P :D
Ti milyen szlengekt szoktatok mondani?? :D :D
na ez meg oltás... :P
bocs, akkor mi a szleng?
A nyelvészetben jobbára azokat a kérészéletű új szavakat vagy régi szavaknak azokat az új jelentésváltozatait szokták szlengnek nevezni, amelyeket beszélők a hétköznapi élőbeszédben a tréfás hangulat keltése, a kifejezés színességének fokozása, az újszerűvel való játék öröme vagy a nyomaték kedvéért használnak.
Ha vissza gondolok, az én tinikoromra(31), akkor eszembe jut, mennyire tetszett, hogy papírzsebkendő helyett, pzs-t mondtunk. Nem baj, hogy ilyeneket kitaláltok, csak tanítsátok már meg nekünk idősebbeknek is, hogy mi is értsük. Talán megértőbbek leszünk. :-)
te jó ég, 26 vagyok,de egyiket sem ismerem a felsoroltak közül:D
és azt sem tudom mit jelentenek, csak az offold magadat értem...mi a többi?
Mégis mit vártok? Mostmár nem "felpontozlak", hanem "belájkolom a válaszod" van...
Ez az Asd, omg, wtf az elfajult cod-osok "szlengje"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!