Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit jelent ez a lengyel szólás?

Mit jelent ez a lengyel szólás?

Figyelt kérdés

Jájebjeeee!

(Sajnos csak hallom egy csomót de nem tudom hogy hogy írják)

2011. ápr. 11. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Ja jebie (já jebje) = Én egy fa@ vagyok.
2011. ápr. 11. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nahát, ki nem találtam volna.:)))
2011. ápr. 11. 23:14
 3/6 A kérdező kommentje:
na jó, de kb melyik magyar szólásra vagy kifejezésre hasonlít? Gondolom nem f@szozzák magukat.
2011. ápr. 11. 23:48
 4/6 LeeWie válasza:
Hogyha így hallod és asszociálok, bár majd mondod úgyis, hogy lehetséges-e, akkor a szeretlek a jelentése. Lengyelül nem tudok, hanem oroszul. De az orosz és a lengyel sok ok esetben hangzásra és jelentésre hasonul, ezért a lengyeleket is megértem részben (!!!) Oroszul pedig Já jübje/i. Remélem tudtam segíteni. De lehet baromságokat bezsélek :)
2011. ápr. 12. 08:24
 5/6 anonim ***** válasza:

8:24-nek

Nem lehet a "szeretlek"re asszociálni, mert oroszul: Я люблю тебя (Já ljublju tyibjá), lengyelül pedig: Kocham cię. (Kohám csem) Ennél a kifejezésnél semmiféle hangzásbeli hasonlóság nincs a két nyelv között. A kérdező által fonetikusan leírt, és lengyelnek mondott kifejezés pedig, ahogy írtam a "Ja jebie" kiejtésével megegyező.

2011. ápr. 12. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
1. válaszoló, nem inkább b@szom?
2011. ápr. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!