Therefore elé kell vessző?
Figyelt kérdés
Center mass is not given therefore it is supposed to be zero!
vagy
Center mass is not given, therefore it is supposed to be zero!
vagy
Center mass is not given, therefore, it is supposed to be zero!
2011. ápr. 5. 22:21
2/7 anonim válasza:
Igazából jobban átgondolva első is helyes, de szerintem a 3. jobban olvashatóbb.
3/7 anonim válasza:
szerintem meg pont, hogy 2., mivel a therefore után nem hiszem, hogy kell vessző.
4/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Ha therefore-al kezdődik a mondat, akkor tudom, hogy kell mögé vessző. De ha két mellékmondatot köt össze, arra vonatkozik a fenti kérdésem.
2011. ápr. 8. 07:41
7/7 anonim válasza:
Elé is, utána is rakj vagy ne rakj vesszőt.
Az első esetben kicsit jobban kihangsúlyozod a therefore-t, és úgy olvasnád, hogy a therefore előtt és után kis szünetet tartanál. Alapvetően szerintem megfelelőbb, ha raksz vesszőket, de nyelvtanilag nem helytelen, ha nem raksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!