Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Találkoztál már vajdasági...

Találkoztál már vajdasági magyarral? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 20:44
1 2
 11/14 anonim válasza:

Konkrétabban mi érdekel a vajdasági magyarokkal kapcsolatban?

Én az vagyok,mondjad mi érdekel.

Mi is emberek vagyunk.

2011. márc. 31. 18:56
 12/14 ooknub válasza:

Igen, találkoztam.

És meg kell, hogy állapítsam, 3-ból kettővel van valami nem is tudom hogy nevezzem probléma. Mintha valami kisebbségi komplexusuk lenne, nem igazán tudnak beilleszkedni, állandóan attól rettegnek, hogy őket lenézik. Nem nagyon barátkoznak itteniekkel, inkább mindig csak hazavágynak, nem igazán érzik itt jól magukat.De ez elmondható a Romániából jöttekre is, de még azokra is akik mondjuk Ózdról jönnek ide Nyugat-MAgyarországra. De mondom, tisztelet a kivételnek!

2011. ápr. 1. 16:12
 13/14 anonim válasza:

IGEN ! a legjobb barätnöm Moholon született,Szabadka melletti falucska..csupa sziv-lélek sokszor segiett,amikor kellett nekem is,mäsoknak is,talän azt mondhatnäm,olyan,amilyen mi ,magyarorszägiak voltunk...

valamikor !!

2011. ápr. 1. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én bnőm Ukrajnában (sőt a Szovjetunióban) született magyar! Ugyanúgy magyar mint én! Magyarul beszél, magyar sulikba járt. Nekem előítéleteim csak az indiai magyarokkal van!
2011. ápr. 18. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!